REAKCIJA

‘Severina nije vrijeđala, nego protestirala... Bilo je pritisaka financijski moćnog partnera, za to postoje dokazi‘

Pjevačica je, prema optužnici, vrijeđala socijalnu radnicu Centra za socijalnu skrb Maksimir na Valentinovo prošle godine

Severina 

 Ronald Gorsic/CROPIX

Nakon što je Prekršajni sud u Zagrebu Severinu nepravomoćno proglasio krivom i kaznio je za prekršaj iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, o svemu se oglasio i njezin menadžment, čije priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti.

- Severina nije vrijeđala, nego je protestirala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i javno obznaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se, naravno, žaliti na ovu odluku.

Riječ je o socijalnoj radnici iz područnog ureda Centra za socijalnu skrb kojem je upravni nadzor utvrdio niz pogrešaka u postupanju radi čega je i promijenjen te danas drugi centar vodi predmet.

U konkretnom slučaju, bila je riječ o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina izviještena da će joj doći u nadzor provjeriti uvjete u kojima živi njezina majka, premda joj je prije toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njezine sestre zanemariti jer su njezinu majku vidjeli u njezinu domu i vidjeli su da je žena dobro i da se o njoj vodi briga.

Međutim, zbog pritiska bivšeg financijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar je ipak odlučio doći u prostore gdje živi Severinina majka, što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina. Nadzor, je naravno, utvrdio da Severina brine o majci, kao što i od rođenja skrbi na najbolji mogući način i o svome djetetu. Uzgred, Severinina sestra uopće nije prije toga vidjela njihovu majku godinama, a Severina, pored brige o majci i djetetu, vodi brigu i o sestrinoj kćeri od njezine 19. godine - rekao je Davor Grgin, Severinin PR menadžer.

Podsjetimo, Severina je, prema optužnici, vrijeđala socijalnu radnicu Centra za socijalnu skrb Maksimir na Valentinovo prošle godine. Pjevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar te "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu". Prema iskazu socijalne radnice, Severina pritom nije birala riječi.

- Je**m vam majku svima, ovo je zaj***vanje, za***avate me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica Severinine riječi u prijavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:34