I ONA JE BILA

Severina o Bandiću na premijeri ‘Kumeka‘: ‘To je kao da Al Capone dođe na premijeru ‘Kuma‘

‘U jednom momentu se pojavio i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri ‘Kuma‘ pojavi Al Capone‘, napisala je pjevačica
 Goran Mehkek/Cropix

Nakon što je sinoć u kinu Studentskog centra na premijeri filma Darija Juričana 'Kumek' pjevačica Severina plijenila pažnju zbog poruke na crnoj maski koju je nosila, na Instagramu je s pratiteljima podijelila svoje dojmove.

- Sinoć sam bila na premijeri filma 'Kumek'. Čestitam Dariu Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu se pojavio i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri "Kuma” pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Rek'o i utek'o. Bilo je jako zabavno. Hvala - napisala je Severina u objavi.

Podsjetimo, na svojoj crnoj maski pjevačica je nosila poruku: 'Vratiće se Valter', što je naziv popularne pjesme bosanskohercegovačkog benda Dubioza kolektiv koja obrađuje tematiku istu kao i Juričanov film 'Kumek'.

Inače, Severina na svom Instagram profilu, gdje je vrlo aktivna, često ističe revolt protiv vladajućih i protiv sustava.

image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:25