FIGURA ZA 10!

Severina objavila brutalne fotke s plaže, fanovi: ‘Izgledaš kao avion, dvomotorac!‘

U bikiniju tigrastog uzorka Seve je s osmijehom na licu i rukama u zraku pozirala na pješčanoj plaži

Severina uživa na Maldivima

 Instagram/Severina

Popularna pjevačica Severina Vučković ovih dana odmara na Maldivima, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila atraktivnim fotografijama u kupaćem kostimu.

U bikiniju tigrastog uzorka Seve je s osmijehom na licu i rukama u zraku pozirala na pješčanoj plaži, a brojni obožavatelji uputili su joj komplimente na račun izgleda.

"Stariš li ti, ženo", "Draga Seve, izgledaš kao avion, dvomotorac", "Izgleda bolje nego bilo koja mlađa plastična žena", "Da se zasrame ove mlađe kako izgleda ova žena", "Nestvarno savršena žena" - glasili su samo neki od oduševljenih komentara na Instagramu.

Podsjetimo, najveća zvijezda naše estrade na Maldivima je uživala sa svojim najdražim muškarcima. Pjevačica je, naime, proslavila dva rođendana istodobno: onaj svog sina Aleksandra, koji je navršio jedanaest godina, kao i onaj svog menadžera Tomice Petrovića (54), koji je igrom slučaja rođen na isti dan kao i sin njegove zvijezde: 20. veljače. Svojim dečkima dobro raspoložena Severina otpjevala je ‘Happy Birthday‘, a video snimku objavila je na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2023 16:56