PRAVNA BITKA PJEVAČICE

Severina objavila niz SMS-ova koje je razmjenjivala s vještakom: ‘Lagao je kao svjedok na sudu‘

‘On je izvršio ono što je Gzim Redžepi tražio, da mi otmu dijete i napiše nalaz u korist oca‘, ustvrdila je Severina na Instagramu

Severina; screenshot poruka

 Darko Tomas/Cropix; Severina/Instagram

Nakon što se nekoliko dana bavila Ljiljanom Klinger​, ravnateljicom Osnovne škole "Matija Gubec" koju pohađa njezin sin, osvrćući se tako na društvenim mrežama što se sve u tom slučaju dogodilo, pjevačica Severina Vučković je subotnju objavu na Instagramu posvetila vještaku Vladimiru Goršiću.

"Vještak Vladimir Grošić lagao je na kaznenom sudu kao svjedok, mada bi trebao biti optuženik. On je izvršio ono što je Gzim Redžepi tražio, da mi otmu dijete i napiše nalaz u korist oca. Vještak me pozvao u park Maksimir 11. 9. 2020. u 21.15, umjesto u bolnicu. Bila sam prestravljena, što se i vidi po porukama jer mu nisam odmah odgovorila. Nije rekao da tamo jogira… Išla sam zbog sina.

Pozvao me da sjednemo na klupu, pa je rekao da je već 01. 09. predao svoje izuzeće i odustaje od slučaja jer mu Gzim Redžepi prijeti poslom i djecom. Moje mišljenje ja da je i ocu i Gzimu odgovaralo da odustane. Jer dok se nađu novi vještaci prošlo bi još dvije godine Zato sam počela plakati. Agonija se dakle nastavlja. Rekao je da su mu prijetili od vrha do dna. Da je Milan Popović Gzimu Redžepiju kupio specijalnu bolnicu Primamed koja se svugdje reklamira. Otkud Gzimu novci za bolnicu? I da su njemu nudili mjesto u bolnici ako napiše povoljan nalaz.

Rekao je, Severina da sam tražio kuću u New Yorku dali bi mi. (To ne možemo provjeriti)… Rekao je, znate li da je Milan psihopata bez mogućnosti liječenja i ja ga se bojim. Molila sam ga da prijavi, da su mu prijetili djecom. Nije htio. Otpratio me do pumpe i zagrlio pred svjedokinjom koja me čekala. Ja sam sve prijavila Uskoku da su mu prijetili djecom. Tako to rade Velike tate i Gzim Redžepi - slastičar. A ja se pitam koji psihijatar dogovara nekog u Maksimir? Da se razumijemo, za dijete i na Himalaju, ali Maksimir…valjda to tako mafijaši rade. Nedavno je lažno svjedočio i rekao je da se bojao više mene nego Bandićevih ljudi. Na Uskoku je rekao suprotno, da se bojao Gzima. Ali bilo bi lijepo da kaže imena tih Bandićevih ljudi. Tko su ti Bandićevi ljudi kojih se treba bojati?", ponovila je priču o vještaku i objavila i slike poruka koje je razmienivala, kako tvrdi, s Goršićem.

Najveći dio komentara na njezinu objavu bila je podrška njezinoj borbi za sina Aleksandra kojeg ima s Milanom Popovićem.

Pored toga u prethodnom postu, objavila je fotografiju sa sinom Aleksandrom što joj je inače zabranjeno. Svoju odluku objasnila je ovako:

"Moj sin i ja uživamo na prekrasnom otoku Vrniku. Na Googlu možete vidjeti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom za Gloriju te i premijera Plenkovića s djecom u Vatikanu, a predsjednika Milanovića s djecom. Oni mogu, oni nemaju socijalnu službu Maksimir koja kaže da je to štetno za djecu. Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima! Pozdrav", napisala je Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2023 01:33