EMOTIVNI NASTUP

Severina objavila video s koncerta u Rijeci i obožavateljicama poslala moćnu poruku: ‘Nikad nije kasno!‘

Pjevačica je na Instagramu objavila video u kojem pjeva svoj hit ‘Imaš pravo‘

Severina u Rijeci

 Damir Skomrlj/Cropix

Severina je u subotu, nakon 11 godina, održala koncert u rasprodanoj Dvorani Mladosti u Rijeci, a sada je sa svojim obožavateljima podijelila djelić atmosfere.

Pjevačica je na Instagramu objavila video u kojem pjeva svoj hit ‘Imaš pravo‘, a u opisu je dodala - "Poruka je na kraju pjesme".

Naime, tekst te pjesme ide ovako: "Imaš pravo, možda problem je u meni/ Što i ove noći ideš drugoj ženi/ Što me lažeš, varaš, a ludo si voljen/ Imaš pravo dragi, u meni je problem/ Što si navuk‘o me na svoje demone/ Sludio mi život i hormone/ Ja sam kriva, zašto više da se lažem/ Problem je u meni, ali sad je kasno da ti zube pokažem."

Nakon što je otpjevala pjesmu, Seve je svojim obožavateljicama poručila: "Nikad nije kasno, djevojke."

Seve je ranije objavila još jedan video uz koji je podijelila emotivnu poruku.

- Ovdje, u dvorani Mladosti u Rijeci, 2013. smo otvorili turneju ‘Dobrodošao u klub‘. Tada smo imali veliku produkciju, hidraulika nije mogla ući na vrata dvorane pa sam zamolila da srušimo vrata, dovratke i zidove oko vrata. Rekli su mi - "Samo rušite...", a ja sam rekla – "Sagradit ćemo nova, veća i bolja vrata."

Sinoć su kroz ta vrata ušli moji dragi Riječani, kojima od srca zahvaljujem što su još jedanput pokazali koliko me vole, iako moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu, jer nisam znala jesam li im dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti", napisala je.

Pjevačica je, inače, u Rijeci zablistala u seksi haljini koja je naglasila sve njene atribute. A koliko je sretna zbog nastupa u Rijeci, otkrila je i publici. ”Moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu, jer nisam znala jesam li dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti”, rekla je emotivna pjevačica.

Severinu je u publici dočekao i zanimljiv transparent. Naime, skupina djevojaka napisala je da su ”došle iz Španjolske da bi je vidjele”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:13