PRIPREMA SPEKTAKL

Severina odlučila Osječanima ispuniti želje, javila joj se Zsa Zsa: ‘Posudiš mi malo pjesama? Meni fali‘

Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku je rasprodan, a popis pjesama sve je dulji...

Severina

 Instagram/Severina

12 godina, koliko je prošlo od posljednjeg Severininog koncerta u Osijeku, bilo je dovoljno da Osječani i njihovi gosti pokažu koliko su se zaželjeli najveće ženske regionalne zvijezde. U prilog tome govori i (od prošlog tjedna) rasprodana dvorana Gradski vrt, koja će u petak dočekati Severinu.

‘Karta više‘ traži se i po društvenim mrežama, no još zanimljivije, upravo tamo traži se i ‘pjesma više‘. Naime, Severina je repertoar koji priprema djelomično prepustila i odabiru publike, a pjesme koje najviše budu tražili obećala je i otpjevati.

‘‘Sretna sam k‘o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me samo repertoar; ljudi traže puno pjesama koje inače ne pjevam, a morat ću im ispuniti želje...,‘‘ izjavila je Severina.

‘‘Sve pjevaj, imamo cijelu noć!‘‘, jedan je od komentara na Instagramu.

A čini se da se Seve ozbiljno bacila na posao. Slušala je njihove prijedloge, sve ih pomno zapisivala, a onda objavila popis koji uključuje čak 62 pjesme. Oko sokolovo njenih fanova odmah je primijetilo da joj se neke pjesme s popisa i ponavljaju pa to vide kao priliku da joj ‘uvale‘ još koji hit na tu listu.

"Posudiš mi malo pjesama? Meni fali", našalila se pjevačica Zsa Zsa, na što joj je Severina odgovorila: "Evo ti sve, srce, sve su tvoje..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:35