NIŠTA OD KONCERTA

SEVERINA OTKAZALA NASTUP U NJEMAČKOJ Ujutro je bila glavna vijest srpskih tabloida, popodne se oglasila: 'Žao nam je, hvala na razumijevanju...'

 Ivo Ravlic / CROPIX

Severina je večeras trebala održati koncert u njemačkom gradu Nürnbergu, ali samo nekoliko sati prije nastupa na njezinoj službenoj Facebook stranici objavljeno je priopćenje u kojem stoji da nastupa neće biti:

- Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi nastup Severine u Nürnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa.

Kao što je vidljivo iz priopćenja, razlozi za otkazivanje dugoočekivanog koncerta nisu objavljeni i o njima se može jedino nagađati, ali znakovito je da je Severina jutros ponovno bila glavna vijest u srpskim medijima koji su objavili da su na internetu procurile njezine nove golišave slike.

Prije mjesec i pol dana dogodila se slična situacija i tada su iz njezinog menadžerskog tima za cijeli skandal optužili njezina bivšeg partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 23:12