NAJAVLJUJE SPEKTAKL

Severina se nakon 13 godina vraća u Opatiju: "Prošla je bila duga, ali ova noć će biti još duža..."

Iz menadžmenta splitske pjevačice obećaju audio-vizualni show, a bit će to kako ističu povratak u neka stara vremena

severina promo

 Jani Ugrin/Jani Ugrin

Dugih 13 godina Severina nije nastupila na velikoj Ljetnoj pozornici Opatija. Sada se ponovno vraća na mjesto kojeg smatraju jednim od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu.

Severinin koncert zakazan je za četvrtak, 11. kolovoza, s početkom u 21 sat, a iz menadžmenta splitske pjevačice najavljuju audio-vizualni spektakl koji će publika tamo doživjeti.

Bit će to kako ističu "odlična prilika da Opatijce i njihove goste retrospektivom hitova vrati u neka stara vremena, ali i da, po prvi put uživo, s njima pjeva i nove pjesme, među kojima i "Fališ mi", duetu s bugarskim pjevačem Azisom, koja u svega dva mjeseca od premijere, na YouTubeu broji čak 23,5 milijuna pregleda.

https://youtu.be/OjJpUVct5fA

Odmah nakon što je javnosti obznanjena ta vijest, Severina je na svom Instagram profilu kojeg pratiti 1,3 milijuna ljudi, danas objavila stari video sa svog posljednjeg nastupa na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

"2009. noć je bila duga, sva od zvjezdica, a 2022. će biti još duža i još zvjezdanija... Opatija, vidimo se 11. kolovoza.", napisala je u svojoj objavi Severina uz video koji unatoč slabijoj rezoluciji dobro dočarava tadašnju atmosferu na koncertu. Inače Severina se kao i svi glazbenici ovog ljeta vraća nastupima pred publikom, čiji broj više neće biti ograničen epidemiološkim mjerama zbog pandemije korone, a koje su jako pogodile glazbenu industriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:46