OKRUGLIH 50

Severina slavi rođendan: Njezina dugogodišnja prijateljica objavila nikad viđene snimke

Popularna pjevačica priprema feštu za pamćenje i dugo sjećanje u zagrebačkom noćnom klubu Mint

Severina

 Instagram

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda, Severina Vučković danas slavi okrugli 50. rođendan.

Prijatelji su joj već nakon ponoći počeli objavljivati rođendanske čestitke na društvenim mrežama, a prva je to učinila njezina dugogodišnja prijateljica i splitska fotografkinja Sonja Dvornik.

Uputila joj je video s dosad neviđenim snimkama privatnih trenutaka, kao i s putovanja na kojima je bila s pjevačicom.

'Hvala ti za ljubav! Sretan 50-ti, amore mio', napisala je uz snimku, dok je u pozadini svirala pjesma ‘My Way’ Franka Sinatre.

Čestitkama se pridružila i hrvatska liječnica Ivona Igerc, koja u Londonu vodi medicinski dio u estetskoj klinici.

image

Čestitka od Ivone Igerc

Instagram

Za proslavu je unajmila zagrebački noćni klub Mint. S obzirom na to da popularno okupljalište prima nekoliko stotina ljudi, jasno je da popularna pjevačica priprema feštu za pamćenje i dugo sjećanje. Među uzvanicima su i njezina bliska suradnica i jako dobra prijateljica Vedrana Vasić, bez koje nije mogao proći niti jedan značajan trenutak u Severininu životu nakon rastave od Igora Kojića.

Inače, Severina je 2011. godine u jednom zagrebačkom restoranu slavila 39. rođendan s oko 200 uzvanika, među kojima su bila najpoznatija imena domaće scene. Tada su s njom tulumarili Haris Džinović, Petar Grašo, Jole, Dimitrije Popović, Luka Nižetić i mnogi drugi, a očekuje se kako će ovogodišnji tulum biti još veći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:38