‘STISNI ZUBE I IZDRŽI‘

Severina: U mene isto s*anje, mislim stanje... Opet malo obilaženje sudova, više ni ne brojim nove prijave‘

Zato se vidimo sutra (8. mart) na ženskim marševima, ponovno je pozvala Severina

Severina

 Duje Klaric/Cropix

Severina je putem društvenih mreža pozvala pratitelje da se priključe sutrašnjem ženskom ‘Noćnom maršu‘. U najnovijoj objavi otkrila je i da ona nastavlja s obilaženjem sudova.

"Inače, ja po starom. U mene isto s*anje, mislim stanje… Ovih dana opet malo obilaženje sudova, malo institucija koje bi trebale štititi dijete i mene… Trebale… Sve isto kao i posljednjih 11 godina. Nove prijave, više ih ne brojim, tisućiti put odgovaraj na jedna te ista pitanja.

Ono kad moraš biti fina i koncentrirana, ostaviti dojam... Ono kad zlostavljač nastavlja zlostavljanje preko institucija. I opet nikome tišta. Stisni zube i izdrži. A što ima kod vas? Kako je?

P.S. Hvala Heni Erceg, uzoru i pionirki za prava žena koja u Mladini opisuje, ne samo moju situaciju, nego i situacije tisuće anonimnih žena koje prolaze isto. Zato se vidimo sutra (8. mart) na ženskim marševima...", poručila je Severina i kao svoju lokaciju navela ‘Apsurdistan‘.

Podsjetimo, nakon što je Vrhovni sud prvo vratio skrbništvo nad sinom ocu Milanu Popoviću, dvadesetak dana kasnije došlo je do obrata te je splitski sud Severini vratio skrbništvo nad sinom zajedno s bivšim partnerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:58