POGLEDAJTE VIDEO

Severina u štiklama vrtoglavih potpetica i izazovnoj kratkoj haljini završila na stražnjici usred nastupa

Pjevačica je usred plesa zapela, a snimku je podijelila sa svojom milijunskom sljedbom na društvenim mrežama

Severina

 Screenshot/FACEBOOK

Nije prva kojoj se to dogodilo, a sigurno neće biti ni zadnja koja je pala na sceni za vrijeme koncerta. Naime, Severina se na svom nastupu u zagrebačkoj Laubi u jednom trenutku plešući popiknula i završila na stražnjici, čini se srećom, bez ikakvih posljedica.

"Imala sam koreografiju da se bacim u publiku, ali koreografija se desila nešto ranije...Zapravo, ja ovako svaki put kad hoću malo odmorit‘ na bini...", našalila se splitska pjevačica na svoj račun uz snimku tog pada koju je podijelila s 1,3 milijuna pratitelja na svom Instagramu. Među komentatorima se javila i Ella Dvornik koja se duhovito nadovezala na Severininu objavu: "Dobro, štikla je čitava".

Inače, Severina se vrlo brzo pribrala od iznenađenja nakon što se našla na podu, te nastavila nastup sjedeći i dalje te govoreći uz smijeh publici "Gdje ste vi, jeste li još na nogama?". Taj incident dogodio joj se u štiklama vrtoglavih potpetica kakve uobičajeno nosi i vrlo kratkoj izazovnoj crvenoj haljini Matije Vuice. Međutim, uspjelo joj je kako su to i komentatori na društvenim mrežama zaključili, sve izvesti vrlo elegantno, uključivši i sam pad.

image

Severina

Tomislav Krišto/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:42