DOBRO JOJ JE ZASOLIO

Severini večeru na Mikonosu pripremao kuhar kojeg kritičari baš i ne maze: ‘Dečko je precijenjen!‘

Došao je tiho na prstima, napisala je splitska pjevačica kraj snimke na kojoj joj Nusret Gökçe soli i reže odrezak

Nusret Gökçe i Severina

 INSTAGRAM
Došao je tiho na prstima, napisala je splitska pjevačica kraj snimke na kojoj joj Nusret Gökçe soli i reže odrezak

Nakon niza ljetnih nastupa u Hrvatskoj i regiji, Severina je otputovala na grčki otok Mikonos. Na društvenim mrežama odmah se pohvalila fotografijama i videom iz Nusr-Et Steakhousea, otmjenog turskog i pretežno mesnog restorana koji vodi kuhar Nusret Gökçe, poznat po ekstravagantnom načinu serviranja hrane.

- Došao je tiho na prstima - napisala je splitska pjevačica kraj snimke na kojoj joj Nusret soli i reže odrezak.

Inače, Gökçe je poznat i pod nadimkom Salt Bae, a njegova tehnika pripreme i začinjavanja mesa 2017. postala je internetski meme - on, naime, sol s vrhova prstiju prvo baca na podlakticu, a potom na posudu.

Osnovao je lanac luksuznih steakhouseova koji danas imaju podružnice u ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2025 07:32