ZALJUBLJENI KOJIĆ

Severinin bivši muž ponovno ljubi, osvojila ga je lijepa glumica: ‘Poludio je za njom‘

‘Posvećen joj je maksimalno‘, a njen fizički izgled mu je u drugom planu, tvrdi izvor blizak Igoru Kojiću

Igor i Teodora

 Cropix/instagram/screenshot/

Nakon mjeseci nagađanja srpskih medija i bez ikakve partnerice u javnosti, bivši suprug pjevačice Severine, 35-godišnji Igor Kojić, konačno je viđen s nekoliko godina mlađom glumicom Teodorom Bjelicom (29). Naime, ovaj novopečeni par nije krio svoju ljubav, a trenutno su zajedno na zimovanju i raduju se zajedničkim trenucima, ali za medije još nisu ništa izjavili.

- Igor poslije razvoda nije razmišljao o ljubavi, možda ga nijedna djevojka nije toliko privukla da bi se zainteresirao kao za Teodoru. Samo dok ih gledamo sa strane, vidimo da su zaista sretni. Iako su tek na početku veze, funkcioniraju kao da se poznaju dulje. Potpuno su prepušteni trenutku, ne skidaju osmijeh s lica kada su zajedno, a otvoreno razgovaraju o svemu. On je doslovno poludio za njom - opisao je situaciju izvor blizak Igoru za srbijanski Blic.

image

Igor Kojić

Damjan Tadic/Cropix/

Nadalje, Blic je saznao da su za njihovo upoznavanje navodno zaslužni zajednički prijatelji, a dočekali su zajedno i Novu godinu te otputovali na Kopaonik.

image

Teodorina Instagram priča s Kopaonika

Instagram/screenshot/
image

Igorova Instagram priča s Kopaonika

Instagram/screenshot/

- Teodora djeluje kao nepristupačna devojka, ali čim je upoznaš, to se mijenja. Često joj se događalo da je muškarci gledaju samo kao predmet, zbog toga što je lijepa te je nisu shvaćali ozbiljno, ali s Igorom je to sada drugačije - opisao je izvor za Blic te dodao da joj je "posvećen maksimalno", a njen fizički izgled mu je u drugom planu.

Glumica Gordana Bjelica upoznala je Kojića, a kako izvor kaže, dovoljno joj je bilo što je Teodora njime zadovoljna. Inače, Teodora je najpoznatija po ulozi u seriji "Tri muškarca i tetka", a pojavila se i u filmu "Južni vetar" te u popularnoj seriji "Aviondžije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 10:59