SEVKA U ŠOKU

Sharon Stone čestitala rođendan Severini: ‘Divna je žena koja također vodi borbu za svoje dijete‘

Prejaku ženu možeš samo pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Sharon Stone živi vječno, napisala je Seve

Pjevačica Severina

 Instagram/Severina

Severina koja je jučer proslavila 51. rođendan pohvalila se da joj je poznata američka glumica Sharon Stone uputila čestitke.

- Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Sharon Stone, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže... Šta reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje ju možeš slomiti. Sharon Stone živi vječno, napisala je oduševljena Severina.

Pjevačica je jučer objavila staru trudničku fotografiju na kojoj je pozirala potpuno gola povodom svog 51. rođendana.

- (Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog ljeta. Prije malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osjetila što je to bezuvjetna ljubav. Nema na svijetu ničeg ljepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca, napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:58