POSLJEDNJI POZDRAV

Shrvana Simona objavila tužnu vijest: ‘Nedostajat će mi silno. Za sve nas gubitak, ali za nebo dobitak!‘

Simona Mijoković putem Facebooka oprostila se od svog velikog prijatelja, fra Smiljana Kožula

Simona i Stanislav Mijoković

 Facebook/Simona Mijoković

Bivša manekenka Simona Mijoković, koju je domaća javnost zapamtila kao bivšu suprugu Ante Gotovca, sada živi u Linzu sa suprugom Stanislavom i zajedno imaju četvero djece.

Sada je slomljena Simona objavila tužnu vijest, da je doživjela veliki gubitak.

"Posljednji pozdrav ljubljeni svećeniče Kristov. Sjećam se... Prije tako desetak godina došla sam na njegov susret u zajednicu. Sve je bilo u radosti, slavljenju i molitvi. S velikim poštovanjem prišla sam mu i rekla: ‘Hvaljen Isus i Marija‘, pružeći mu ruku, ‘ja sam Simona‘. A on meni - znam. I da ga raduje moj dolazak. Znala sam doći k njemu u Siget i na svetu ispovijed. A on, on je bio uvijek uz mene, u tišini, u molitvi.

Često bi znao komentirati statuse/svjedočanstva koje je malo srce ispisalo za Presveto Srce našeg života. Uvijek mi čestitao rođendane i rođenja djece. Uvijek bio pažljiv i pun ljubavi prema bližnjemu. A još češće javljao bi nam se u tišini na WP, blagoslivljajući nas, moleći za nas i slao poticajne tekstove i videe.

Nazadnje uživo vidjeli smo se na Laudato prije emisije More Milosrđa kad sam rodila Zvjezdanu. Isto me blagoslovio i uvijek se radovao proslavi Božjoj kroz naš život, kroz otvorenost životu.

A nazadnje čuli smo se prije nekoliko mjeseci, kad sam ga zvala da moli za jedno moje dijete, da ju Gospodin dotakne. A on mi kaže - Simona moja, ja sam ti u bolnici, ležim. Fra Smiljane, onda ćemo mi pojačati molitvu za vas.

Sad pred kraj ljeta duh je osjećao da se bliži njegov odlazak Ocu. Nedostajat će silno. Za sve nas gubitak, ali za Nebo dobitak!

Sad imamo još jednog zagovornika. Uz patera Zvjezdana Linića. Uz fra Božu Lujića. Uz oca Lorenza M.

Fra Smiljane Kožul, kao što si blago preminuo u Gospodinu na sveti blagdan Anđela Čuvara, neka te tvoj sveti Anđeo čuvar vjerno dovede u Kraljevstvo Božje uz zagovor Majke Kraljice Svete Krunice koju si vjerno svjedočio u sve dane života svoga. Počivao u miru Božjem.

Volimo te sveti i vjerni svećeniče Kristov. Tvoja obitelj Mijoković", poručila mu je Simona na Facebooku i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Podsjetimo, Fra Smiljan Dragan Kožul preminuo je u ponedjeljak, 2. listopada, u jutarnjim satima u Varaždinu, objavila je Hrvatska katolička mreža (HKL).

Fra Kožul bio je svećenik, franjevac Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, profesor, doktor crkvenih pravnih znanosti, crkveni sudac, karizmatik, egzorcist, osnivač Radio Marije i Pokreta krunice za obraćenje i mir i suradnik Hrvatskog katoličkog radija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:44