NAJVEĆA PODRŠKA

Silvija iz ‘Života na vagi‘ otkrila kako se njezin Mislav oporavlja nakon operacije: ‘I dalje pazimo...‘

Silvija Temšić govorila je za RTL o iskustvu Mislavove operacije i kako će provesti Uskrs s obzirom na to da se on još oporavlja

Mislav Vlasic i Silvija Temsic

 Instagram/Mislav Vlašić/

Mislav Vlašić nedavno je završio u bolnici na planiranoj operaciji, a podrška mu je bila njegova partnerica Silvija Temšić. Par se upoznao kada su sudjelovali u emisiji "Život na vagi" gdje su došli do finala.

image

Mislav Vlašić kad je bio u bolnici

Screenshot/instagram/mislav.vlasic/

Mislav se trenutno oporavlja od operacije žuči, a Silvija je za RTL otkrila kako je njezin partner i kako planiraju provesti nadolazeće blagdane.

"Inače nisam paničar po tom pitanju što se tiče bolnica, ali evo, s Mislavom je drugačije. Nije da sam paničarila, ali jako sam marila i bilo me je dosta strah, više nego njega. Svi smo se više brinuli o njemu nego on sam", rekla je Silvija.

"Izguralo se. Ja sam taman počela raditi i nisam ga mogla odvesti, odvezao se sam. Išla sam po njega u bolnicu, taman taj dan nisam radila", objasnila je Silvija.

image

Silvija Temšić

Darko Tomas/Cropix

"Kada se vratio doma, onda sam se smirila. Znala sam da je sada doma, da je sa mnom i da se sada ja brinem o njemu", zaključila je brižna partnerica.

Podsjećamo, Mislavova operacija je izvrsno prošla. Bio je dvije noći u bolnici prije nego što je otpušten. Zbog operacije, morat će privremeno prestati s treninzima, ali planira se vratiti vježbanju čim se bude osjećao bolje. Što se prehrane tiče, morat će se pridržavati stroge dijete dva tjedna, a potom će postepeno uvoditi namirnice.

image

Mislav Vlašić

Darko Tomas/Cropix

Silvija je nadalje rekla da se sada još više moraju fokusirati na prehranu nego ranije.

"I dalje pazimo na zdravu prehranu, pogotovo sada nakon Mislavove operacije. Izbacit ćemo sve što bi mu moglo smetati", rekla je.

Kako se bliži Uskrs, Silvija je za RTL govorila i što će se naći na njihovom blagdanskom stolu i kako će neke sastojke zamijeniti.

"Što se tiče zdravog uskršnjeg obroka, kada gledamo francusku salatu, tu samo možda zamijeniti majonezu i vrhnje s grčkim jogurtom. Uz francusku idu jaja i povrće, što je u redu, samo zamijeniti taj umak. Uskrsna jaja – super, može, kao i neka pureća šunkica", odgovorila je Silvija.

Par će blagdane provesti u krugu obitelji.

"Moj mlađi brat je došao iz Njemačke pa ćemo se družiti s njim i s Mislavovom obitelji. Jedan dan ćemo kod mojih, jedan kod njegovih", otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 02:49