SRETNE VIJESTI

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar čekaju prinovu, lijepa Slovenka otkrila je i bebin spol

Sve je spremno za našeg novog člana. Jedva čekamo zagrliti ga, kaže 28-godišnja dizajnerica i poduzetnica

Kaja Vidmar s kćerkicom Viktorijom

 INSTAGRAM

Da je trudna i da je tek tri mjeseca dijele od rođenja drugog djeteta, potvrdila je za Gloriju slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar, koja je lani sa svojim partnerom, bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom, dobila djevojčicu Viktoriju, a 31-godišnji bivši nogometaš iz prvog braka ima sinčića Brunu.

"Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća zaista je posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ‘naslijediti‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga", govori 28-godišnja Kaja.

Za ljubav Šime Vrsaljka i Kaje Vidmar doznalo se početkom prošle godine, a svoje prvo zajedničko dijete - kćerkicu Viktoriju - dobili su u travnju prošle godine. Početkom ove godine, Šime se odlučio umiroviti od igračke karijere, a u ožujku je objavljeno kako će karijeru nastaviti kao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2023 01:48