MEĐUNARODNI DAN ŽENA

ŠIMLEŠA ČESTITAO ŽENAMA: 'Želim vam da nemate grižnju savjesti ako niste superžene koje bi sve trebale stići i moći, jer ni mi nismo supermuškarci'

 Facebook

Sociolog Bruno Šimleša autor je kojeg žene vole.

Čitaju njegove knjige i prate Facebook objave u čijim se redovima pronalaze.

Danas im se posebno posvetio, čestitavši im Međunarodni dan žena porukom u kojoj poziva sve pripadnice nježnijeg spola da prvenstveno vole sebe, slave svoju ženstvenost i jasno i glasno kažu 'da' svemu što ih uzvisuje i jasno 'ne' onima koji ih ne cijene dovoljno.

Drage moje žene,
želim da njegujete svoje srce onako kako se trudite njegovati sve oko sebe!
Želim vam da ne stavljate potrebe svih drugih ispred svojih, da niste na zadnjem mjestu u svom životu i da nemate grižnju savjesti ako niste superžene koje bi sve trebale stići i moći, jer vidi čuda, ni mi nismo supermuškarci.
Želim vam da slavite svoju ženstvenost, da manje mučite sebe i druge žene oko izgleda te da se više posvetite peglanju svojih srca i umova, a ne tijela. Zapamtite, esencija ženstvenosti je u osjećaju sigurnosti u sebe. I zato vam se treba fućkati ako vam tijelo nije maksimalno ispeglano. Potrudite se da vam je srce ispeglano i da znate voljeti.
Želim vam da jasno i glasno kažete DA svemu što vas uzvisuje i jasno NE onima koji vas ne cijene dovoljno. Da, vi zaslužujete više! Zaslužujete primiti sve što znate i možete dati!
Želim da pronađete savršenu harmoniju između srca i uma jer zaslužujete maksimalno iskoristiti svoje potencijale!
Ma zapravo, želim da slavite sebe kako god znate i umijete! Ovaj bi nas dan trebao podsjetiti upravo na to!

- Moja klasična čestitka za Dan žena ili kako bi rekla moja kćerkica za Ženin dan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:32