DANAS JE DRUGA ŽENA

SIMONA OTVORILA DUŠU 'Odala sam se okultnome, družila se s vješticama i vračevima, zaposjeli su me demoni. Droga, nemoral, blud, bulimija...'

 FACEBOOK

Neprijatelji čovjeka su tijelo, svijet i đavao. Svim tim neprijateljima služila sam i sama, tako je svoju ispovijest započela Simona Mijoković, nekoć poznata po prezimenu Gotovac.

Nekad je bila starleta i zvijezda reality showa, zaljubljenica u razuzdane tulume, alkohol i drogu, a danas je potpuno druga žena, koja je, kaže, svoj život posvetila vjeri i pustila da je vode Bog i Isus Krist.

Iako je burnu prošlost ostavila iza sebe, često je spominje kako bi vlastitim svjedočanstvom pomogla drugima da skupe snage i uzdignu se s dna.

'Droga, nemoral, blud, bulimija, svaki dan i do dvije kutije cigareta, pila sam ogromne količine alkohola... Opačen i poganski život! A bila sam i u okultnome. Odrasla sam na astrologiji, a od 25. do 27. godine intenzivno sam se družila i s vješticama te vračevima. Nažalost, ljudi idu k njima po pomoć. Tako sam i ja išla dok me kroz razne obrede nisu potpuno zaposjednuli demoni', napisala je Simona na Facebooku.

Objasnila je i kako ju je đavao, dok je bila na dnu i u potpunome blatu, tjerao i na razmišljanje o samoubojstvu.

'Bog naš Svemogući očuvao je sve moje organe u tijelu, moje zdravlje, krv, zaštitio me da ostanem zdrava, bez ijedne posljedice prijašnjega života', dodala je Mijoković.

Prisjetila se i teške prve trudnoće, u kojoj je morala uzimati hormone i ležati u krevetu, za razliku od danas, kad sa suprugom Stanislavom čeka drugo dijete i sve je, kaže, u savršenom redu.

'Tražila sam ljubav na krivim mjestima, u krivim ljudima, u stvarima... Dok je nisam pronašla u onome koji jest ljubav - u Isusu', završila je Simona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:58