PONOSNI TATA

Sin Gorana Ivaniševića oduševio Umag: Mladi nasljednik pokazao zavidne teniske vještine

Nakon teniskih mečeva i kiše koja je barem malo rashladila Umag koncert će 26. srpnja održati vodeća regionalna RAP glazbenica

Emanuel i Goran Ivanišević

 Plava Laguna Croatia Open Umag

Atmosfera na 32. Plava Laguna Croatia Openu Umag iz dana u dan sve je bolja. Teniske mečeve prati izvrstan zabavni program, a posebno je zanimljiva i ovogodišnja vinska priča. U publici na stadionu u Stella Maris Resortu u mečevima su uživali i glazbena legenda Josipa Lisac koja je s velikim zanimanjem pratila debitantski nastup Splićanina Milija Poljička. U naletu loptica Josipa se na trenutke štitila torbicom što su gledatelji popratili uz pljesak.

image

Josipa Lisac

Plava Laguna Croatia Open Umag
image

Josipa Lisac

Plava Laguna Croatia Open Umag

Uz nju, u VIP loži viđen je i rukometni trener Lino Červar koji je dugogodišnji posjetitelj umaškog ATP-a.

image

Lino Červar

Plava Laguna Croatia Open Umag

Iluzionist Luka Vidović u Social je Areni mladima otkrio neke od svojih trikova, a već za nekoliko dana zaigrat će na Umag Stars Openu – turniru na kojem će uz njega će još snage odmjeriti 200 rekreativaca i poznatih među kojima su i Silvio Marić, Pedro Soltz i brojni drugi.

image

Luka Vidović

Plava Laguna Croatia Open Umag

Legendarni Goran Ivanišević svakodnevno je na turniru, a na stadionu koji nosi njegovo ime trenirao je sa sinom Emanuelom. Bila je to izvrsna partija u kojoj je mlađi Ivanišević pokazao zavidne teniske vještine.

image

Emanuel Ivanišević

Plava Laguna Croatia Open Umag

Nakon teniskih mečeva i kiše koja je barem malo rashladila Umag koncert će 26. srpnja održati vodeća regionalna RAP glazbenica Senidah. Sudeći po njezinoj popularnosti u regiji, utorak će također biti večer za pamćenje. Nizozemski DJ i producentski duo W&W nastupit će u srijedu, 27. srpnja, a švicarska DJ zvijezda Antoine u četvrtak, 28. srpnja. Vida Loca otvara finalni vikend, u petak, 29. srpnja umaškog turnira. Dolaze s Ibize, a po najavi koju su poslali očekuje nas nastup pun plesne energije. Jedan od najboljih DJ-a današnjice Fedde Le Grand svoj će set imati u subotu, 30. srpnja.

Ovogodišnji 32. Plava Laguna Croatia Open Umag njeguje i svoju gourmet priču. Tu su Poluotok, RougeMarin chefa Marina Medaka. Tu je i Zigante, Pelagius te INA Fresh Corner te Taste Istria zona u kojoj se nalazi i ekskluzivna zona istarskog pršuta i sira, a svi ljubitelji vina imaju priliku kušati autohtone istarske sorte na brojnim degustacijskim mjestima nagrađivanih istarskih vinara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 01:16