OBITELJSKE AVANTURE

Sin Maje Šuput oduševljava i van granica Hrvatske: ‘Bloom radi na međunarodnim vezama‘

Posljednjom je serijom fotografija privukla puno reakcija i komentara obožavatelja

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i maleni Bloom

 Screenshot/Instagram

Maja Šuput na svom Instagram profilu nastavlja objavljivati avanture svoje obitelji u Dubaiju, a posljednjom je serijom fotografija privukla puno reakcija i komentara obožavatelja.

Naime, njen sinčić Bloom pozirao je u bijeloj halji, odnosno, Kanduri - tradicionalnoj muškoj odori Ujedinjenih Emirata.

- Bloom je u znak prijateljstva i dobrih odnosa dobio na dar Kanduru, tradicionalnu mušku odoru. Uz očito oduševljenje odmah smo je odjenuli i krenuli u dan - napisala je Šuput uz simpatične fotografije svog sina te dodala da Bloom "očito dobro radi na međunarodnim vezama".

- Znači, on je takva lutkica, ja ne mogu! - komentirala je Ella Dvornik.

Brojni pratitelji također su komplimentirali Blooma i njegov doprinos međunarodnim odnosima tijekom obiteljskog posjeta Dubaiju.

"Bombončić!", "Premeden!", "Ajme, koliko je to dijete slatko!", "Duša i prava ljepotica!", samo su neki od komplimenata upućenih Bloomu.

Podsjetimo, Maja Šuput, njen suprug Nenad i maleni Bloom u posjetu su Dubaiju i često dijele atraktivne fotografije s putovanja, od kojih vrijedi istaknuti rekreaciju jedne od starijih fotografija dok je Bloom tek bio u maminom trbuhu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:41