CARLOS CORONA

Sin Nine Morić (19) proživio je obiteljski pakao: Čak ni nakon što je mamu tužio za krađu 50.000 € problemi ne prestaju

Nina Morić u sve je lošijim odnosima s bivšim Fabrizijem Coronom, a sada je u cijelu priču upleten i njihov sin

Nina Morić

 Independent Photo Agency Srl/Alamy/Alamy/Profimedia/Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

Bivša manekenka Nina Morić i njezin bivši suprug Fabrizio Corona u sve su lošijim odnosima, a sada je, navodno, u cijelu priču upleten i njihov sin Carlos Maria Corona. Nakon posljednjih događanja u kući Corona, 19-godišnjak se, piše talijanski medij Il Mattino, proglasio svjedokom krađe koju je mankenka navodno počinila u stanu svog bivšeg supruga.

"Gospođa Morić ušla je pokrivenog lica, pozvonila na portafon, ukrala 10 eura iz Carlosova novčanika, ukrala mu je karticu te u jednom trenutku otišla u sobu jer je znala da se tamo nalazi novac tvrtke, 50 tisuća eura u gotovini. Uzela ih je i sjela u taksi i odnijela. Pred očima svoga sina opljačkala je kuću bivšeg supruga. Naš sin Carlos bio je svjedok", napisao je Fabrizio Corona na društvenim mrežama.

Te je navode potvrdio i sam Carlos, koji je putem društvenih mreža napao majku. U međuvremenu je svoj profil ipak izbrisao.

"Majka mi je prijetila da će me tužiti zbog (istinitih) izjava o krađi koju je počinila meni pred očima. Očito joj je bilo draže 50 tisuća eura od ljubavi prema sinu", napisao je 19-godišnji Carlos.

Nakon što su se Nina Morić i Fabrizio Corona razveli 2014. godine, krenula je mučna bitka za skrbništvo nad sinom u kojoj je iznesen prljavi veš s obje strane, a Carlos je na kraju pripao ocu.

"Prave ljubavne priče ne završavaju ovako. Naša nikada nije bila ljubavna priča. Ti ne znaš što je ljubav. Ti ne znaš ni što je ljubav prema djetetu", poručio je jednom prilikom Corona Nini Morić.

image

Fabrizio Corona i Nina Morić

Gian Mattia D‘alberto/Lapresse/Profimedia/Gian Mattia D‘alberto/lapresse/profimedia

"Život je možda bio zao prema tebi, ali djeca su iznad svega. Prvo si iskoristila našeg sina da mi se osvetiš, a zatim da se oslobodiš svojih ludosti i gluposti. S pravom su ti ga oduzeli na četiri godine. Vratio sam ti ga 2018. i to mi je bila najveća pogreška u životu - iskoristila si ga samo da dobiješ novac i uzdržavanje. Ponizila si ga i natjerala da se osjeća loše zbog tvojih gluposti, uništavajući pritom i njegov i moj život. Ali sada nakon ovog zadnjeg, nestaješ zauvijek iz naših života", poručio joj je Corona, piše Il Mattino.

U svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama bivšoj supruzi poručio je sljedeće: "Nitko od Corona ti neće oprostiti niti pomoći. Ostani u svom ludilu, samoći i podlosti. I to je to, razveli smo se prije 15 godina. Izbriši sve i nestani zauvijek."

Nina je na njegove objave odgovorila jednim Instagram storyjem u kojem je pisalo: "Mogu zadovoljiti samo jednu osobu dnevno. Danas nije tvoj dan, a ni sutra nije baš dobar dan za to. Doviđenja."

Podsjetimo, drama Nine Morić započela je u travnju 2015. kada se posvađala s majkom Vrankom. Nakon toga je popila tablete za smirenje. Svađi je svjedočio njezin sin koji je u strahu nazvao drugu baku Gabriellu, koja je pak nazvala policiju.

"Gabriella je vikala da će mi oduzeti sina i tako je i bilo. Ona me ne voli otkad smo se Fabrizio i ja vjenčali", rekla je tad za 24 sata. Nakon toga je bivša manekenka sina mogla viđati jedanput na tjedan u strogo kontroliranim uvjetima.

image

Fabrizio Corona

Sanabria/Lapresse/Profimedia/Sanabria/lapresse/profimedia

Dva mjeseca sina nije viđala jer je bio, kako je tada tvrdila, bezobrazan prema njoj, a bila je uvjerena da ga je na to ‘nahuškala‘ baka koja je nije voljela. Također je morala otići na test na droge i psihijatrijska vještačenja. Nakon toga su njih dvoje uspjeli pronaći zajednički jezik, bar se tako činilo, a onda se Carlos odjednom okrenuo protiv oca. Nina Morić bila je ta koja je objavila video u kojem Carlos navodi da ga otac truje lijekovima i tuče.

Međutim, ipak je opet izgladio odnos s ocem, a njih su dvojica jednom prilikom i pozirali u minijaturnim tangama, što je šokiralo Ninu. Carlos je krenuo majčinim stopama te se bavi modelingom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:24