PLES SA ZVIJEZDAMA

Sin Siniše Vuce zaplesao s Domenicom i potaknuo šuškanja. Pjevačica otkrila ima li dečka

Maja je ukazala i na to da je večer slučajno završila muškim poljupcem jer se Domenica izmaknula

Domenica, Alan i Vilibald

 Screenshot/Nova TV

Domenica i Alan Walme u desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su cha cha cha, piše Dnevnik.hr.

Vrckavi par pomeo je pozornicu, a Domenica je plijenila poglede i svojim outfitom. Nosila je uski crveni topić s velikim prorezom koji je otkrio dio trbuha i dekoltea te plavu mini suknju s resicama u kojoj je pokazala vitke noge.

U ovoj emisiji plesnim parovima pridružili su se i posebni gosti naših zvijezda koji su nekoliko dana intenzivno uvježbavali koreografije s njima.

Plesač Alan Walme tako je morao složiti i koreografiju koja će uključiti Domenicinog prijatelja, nogometaša Vilibalda Vucu, inače i sina glazbenik Siniše Vuce.

Kada ga je Maja Šuput predstavila na početku večeri kao Domenicinom prijatelja, rekla je i: "A šuška se da...", no zaustavio ju je Igor Mešin, a taj detalj sigurno je zaintrigirao gledatelje.

"Moj gost je mladi gospodin Vilibald Vuco, jedini od mojih prijatelja koji je dovoljno lud da bi stao ispred kamere i plesao sa mnom u emisiji", kazala je Domenica prije nastupa, a Igor je zatim podsjetio kako je ranije obećala da će, ako dogura do 10. emisije, otkriti svoj ljubavni status.

Vilibald je s Domenicom i Alanom plesao jive i pokazao da se, osim na nogometnom terenu, odlično snalazi i na plesnom podiju.

"Lijepo, zaigrano, od početka do kraja plesa, koreografski mi se dosta svidjelo, bilo je veselo kako i jive i treba bit", komentirao je Marko Ciboci

Igor Barbarić se složio i naglasio je kako je ovo bila jako dobra točka, piše Dnevnik.hr.

Larisa Lipovac Navojec je iskoristila priliku da pohvali sve goste, a onda je posebno čestitala Domenici na napretku iz emisije u emisiju.

"Ovo je bilo super, toliko se osjeti da ste Vilibald i ti prijatelji, prštali ste energijom i dali nam jedan simpatičan nastup za kraj večeri", komentirala je Franka.

Dobili su 34 boda za drugi nastup.

Zatim je Maja pitala Domenicu pitanje koje je zanimalo sve - ima li dečka i je li to Vilibald?

"Ja sam žena od riječi pa ću vam teška srca reći da imam dečka, ali nije on", priznala je Domenica

Maja je ukazala i na to da je večer slučajno završila muškim poljupcem jer se Domenica izmaknula, a dečki su sve prokomentirali kroz smijeh, pa su zapjevali pjesmu "Čista petica" Maje Šuput i grupe Enjoy, ali verziju za Domenicu.

"Domenica me pozvala jer često znamo plesati na događanjima, drago mi je da me pozvala i veselim se nedjelji", kazao je uoči emisije Vilibald Vuco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2022 23:47