PONOVNO VIRALNO

Siniša Vuco izvrijeđao Dinu Jelusića: ‘Kad on bude zvijezda, ja ću si odsjeći k***‘

U Podcastu Inkubator Siniša Vuco izvrijeđao je Dinu Jelusića prije četiri godine, a Dino mu je na to odgovorio. Video je opet postao hit

Dino Jelusić i Siniša Vuco

 Vanesa Pandzic/cropix; Ante Cizmic/Cropix/

Mladi glazbenik Dino Jelusić ima zavidnu inozemnu karijeru, a do nedavno smo ga mogli gledati na malim ekranima kao člana žirija u showu „The Voice”. Prije četiri godine Siniša Vuco komentirao je Jelusićevu karijeru kad je gostovao u Podcast Inkubatoru, a sada je taj video ponovno postao viralan.

„Njegovo pjevanje je fenomenalno. Čak ima i emociju koja bi mogla biti veća, ali mislim da on nije puno inteligentan. On dolazi u emisiju hrvatske dalekovidnice i unaprijed govori: ‘Ja nisam baš naučio tekst Dina Dvornika.‘ Je l‘ on lud? Jeste li vi normalni?”, rekao je tada Vuco.

„Kad on bude zvijezda, ja ću si odsjeći k**** koji je veći od ove boce i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi”, nakon čega se Vuco naljutio i nije htio dalje pričati o toj temi.

Dino je potom na svom Facebooku podijelio video isječak i odgovorio Vuci.

„Dakle, Siniša Vuco progovorio o meni. Ovo je zlato. Obavezno poslušati do kraja. Ovo je sve. Uljepšalo mi dan, hahahaha. Psihički nestabilni, neinteligentni debil koji ako postane zvijezda Vuco si je spreman odrezati pi*peka. Pobjeda!!! Vuco, ti si kralj svemira”, napisao je Dino.

Podsjetimo, Dino je slavu stekao još 2003. godine kada je pobijedio na prvoj dječjoj Euroviziji s pjesmom „Ti si moja prva ljubav.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 14:25