DO POBJEDE NA DORI

Siniša Vuco ne gubi vjeru: ‘Onaj tko se zove Vuco nikad ne odustaje! Moja curica je hrabra‘

Brigitu je jučer posjetio u Opatiji kako bi joj čestitao rođendan, a i nakon skandala vjeruje da će njegova kći imati vrhunski nastup
Siniša Vuco
 Nikola Vilic/Cropix

Nakon vijesti o skandalu u Opatiji koji je dan uoči Dore pjevačicu Brigitu Vuco ostavio bez plesača na pozornici dvorane Marino Cvetković zbog toga što "nisu na vrijeme dostavili valjane potvrde o testiranju na koronu", kako nam je potvrđeno s HRT-a kontaktirali smo i Brigitinog oca.

Siniša Vuco, 49-godišnji glazbenik, a odnedavno i političar potresen je zbog šoka kojeg je jutros pretrpjela njegova kći saznavši iznenadne promjene oko nastupa, no ne gubi vjeru u nju.

- Onaj tko se zove Vuco nikad ne odustaje! Moja Brigita odlučila se baviti glazbenim poslom u kojem će imati mnogo prepreka, a već prva joj se dogodila uoči njenog prvog javnog nastupa na Dori. Ali, moja curica je hrabra, ona će skupiti snage da sama izađe na scenu i vrhunski otpjeva pjesmu koju je sama napisala - kaže Brigitin otac, koji je u četvrtak iz Zagreba potegnuo do Opatije da bi svom najmlađem djetetu čestitao 22. rođendan.

image
Brigita Vuco
Instagram

- U dvoranu u kojoj će sutra biti Dora nisam smio ući radi korone, ali sam stajao pred dvoranom i čuo kako moja curica moćno zvuči. Žao mi je, naravno, što s njom na bini neće biti plesači s kojima je mjesec i pol dana uvježbavala koreografiju, ali, znam da moja Brigita to može i sama - siguran je Vuco, koji je kćer povodom rođendana u četvrtak odveo na ručak kod svog prijatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 18:07