LEGENDA JE DOBRO

Sjajne vijesti iz Splita nakon trodnevne neizvjesnosti, Mišo poručuje: ‘Vidimo se na Poljudu!‘

Supruga Lidija podijelila dobre vijesti o zdravlju legende hrvatske glazbe

Mišo Kovač i supruga Lidija

 Sasa Buric/Cropix

Dobre su vijesti stigle iz Splita, odahnuli su barem malo obožavatelji iz cijele zemlje kada se u subotnje predvečerje, nakon trodnevne neizvjesnosti oglasila supruga Miše Kovača (80) i u izjavi za medije opisala njegovo zdravstveno stanje.

"Moj Mišo je prije par dana primljen na odjel pulmologije KBC-a Split s dijagnozom suspektne upale pluća za koju se kasnije ispostavilo da nije istina tako da moram s radošću potvrditi da Mišo nema upalu pluća, osjeća se dobro te će nakon terapije antibioticima biti pušten kući.", rekla je Lidija Kovač. Zahvalila je, u ime glazbene legende svima na brizi "i posebno na jako dobrom prijemu pjesme koju je napravio za Hajduk, puno mu to znači i uskoro ćemo se vidjeti na Poljudu".

image

Mišo Kovač i supruga Lidija

Sasa Buric/Cropix

Pritom je mislila na pjesmu "Ja ne mogu drugo, nego da ga volin" obradu njegova starog hita "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim", koju je Mišo snimio sa Sašom Antićem iz TBF-a. Tu pjesmu mnogi su prozvali novom himnom Hajduka. Premijeru nedavno snimljenog spota za tu pjesmu, Mišo je dočekao u bolnici. Među stotinama komentara na YouTube kanalima na kojima se spot može vidjeti, onom Croatia Recordsa te Hajdukovom, uz čestitke i pohvale za pjesmu, mnogo je poruka podrške pjevaču i mnogo želja za ozdravljenje, te "što skoriji susret na Poljudu"

image

Saša Antić i Mišo Kovač

Sasa Buric/Cropix

Mišo je u srijedu navečer hitno hospitaliziran, nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom. Liječnici su tada posumnjali na početak upale pluća, no srećom, pokazalo se da nije tako. Također, i pjevač i njegova supruga testirani su na koronavirus, a nalaz je pokazao da negativni.

Štovatelje lika i djela nesalomljivog Dalmatinca posebno je zabrinula činjenica da je 80-godišnji Mišo u kratkom razdoblju dva puta hospitaliziran zbog problema s plućima. Naime, u listopadu je proveo nekoliko dana na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split. Uspješno se oporavio, čak toliko da je bio na utakmici Hrvatska - Rusija na Poljudu, gdje je izazvao golemu pozornost kada je na tribinama, odjeven u hrvatski dres s Modrićevom "desetkom", u svojem poznatom stilu, podigao ruke u zrak i tako pozdravio oduševljeno mnoštvo.

image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 15:46