NOVI ŽIVOT

Sjećate li se bivšeg mistera Hrvatske? Bio je u braku s Miss Universe, a evo gdje je sada viđen

Dobro posjećeno događanje pohodila su i druga brojna poznata lica

Dino Bubičić

 Borut Brozović

Sjećate li se Dina Bubičića? Bio je jedan od najpoznatijih bivših mistera Hrvatske, sudjelovao je u reality showu ‘Farma‘, gdje je započeo romansu s bivšom Miss Universe Hrvatske Ivanom Paris, a na kraju su se i vjenčali. Ipak, brak nije potrajao pa su se, nakon gotovo 10 godina braka, razveli 2019. godine. Zajedno imaju dvoje djece, sinove Leonida i Noela. Osim ‘Farme‘, sudjelovali su i u reality showu ‘Big Mama House‘, a tamo je Dino u nekom trenutku ošamario Ivanu. Bivši supružnici nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima zbog djece.

Sada je bivši mister viđen u Bakru, gdje je održana jedinstvena modna revija ‘More mode‘. Naziv eventa nije odabran slučajno – revija se održala nasred Bakarskog zaljeva, duž novouređene pontonske šetnice kojom je kvarnerski biser dobio sasvim novu vizuru.

Na šetnici-pisti izmjenjivali su se modeli u kreacijama pet vrhunskih domaćih modnih studija. Svaki od njih za bakarski event pripremio je pomno osmišljenu, u ambijent uklopljenu kolekciju.

Krčki slow fashion brend Miau Couture tako je priredio kolekciju „Summer Romance“. Riječ je o elegantnim komadima natopljenima ženstvenošću, senzualnošću i seksepilom. Obilježavaju ih crvena i bijela boja te ugodni, lagani i lepršavi materijali.

image

Miau Couture

Borut Brozović

Dizajnerica Đana Ravlić, vlasnica riječkog Sally Ateliera, nadahnuće za svoju kolekciju potražila je u liku Marije Terezije koja je krajem 18. stoljeća Bakar proglasila slobodnim kraljevskim gradom. Duge odore, bogati ukrasi, svila, vez i čipka prilagođeni su suvremenom ukusu.

image

Atelier Sally

Borut Brozović

Morem mode plovilo se i u društvu kreacija Milene Kapetanović, vlasnice Peperoncina Design studija iz Rijeke. Milena je publici predstavila dio svoje „City Summer“ kolekcije.

image

Peperoncina Design

Borut Brozović

Stehlik Design Puležanke Anje Stehlik također je donio duh Mediterana, i to u jednom od njegovih najpoznatijih motiva. Ovogodišnjom kolekcijom „La dolce vita“ kreatorica je izrazila modni hommage Italiji – Felliniju, dekadenciji, hedonizmu i eleganciji.

image

Stehlik by Anja Stehlik

Borut Brozović

Naposljetku, iz studija zagrebačke dizajnerice Katarine Mamić, na bakarsku pistu stigao je niz elegantnih i romantičnih kreacija. Svojstveni su im hladni tonovi garnirani cvjetnim uzorcima, 3D čipkom, šljokicama te detaljima od perja, ove godine neizostavnog modnog dodatka.

image

Katarina Mamić Design

Borut Brozović

Dobro posjećeno događanje pohodila su i poznata lica – Uršula Tolj, Martina Majerle, Ivana Bilen Perić, Vivian Galetta, Ema Gračan, Ester Gallo, Marina Mamić, Lidija Šeatović i Ivana Grabar.

image

Uršula Tolj

Borut Brozović
image

Martina Majerle

Borut Brozović
image

Ivana Grabar

Borut Brozović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:39