POVRATAK NA SCENU

Sjećate li se fatalne Dolores? Zvijezda 90-ih vraća se u velikom stilu: ‘Svatko jednom naleti na gada‘

Prema refrenu nove pjesme daje se naslutiti da je neki muškarac ponovno nešto zeznuo

Dolores

 Promo

Užurbano se kuha u glazbenoj radionici Dolores, jedne od najvećih zvijezda devedesetih koja ponovno osvaja scenu. Nakon što je u prosincu povratak na estradu obilježila zavodljivom tradicionalnom melodijom koju je začinila autorskim stihovima u pjesmi "Sreća nije vrijedna tuge", trenutno se nalazi u glazbenom studiju, gdje završava snimanje novog hit-singla "Zar se ne sjećaš".

Prema refrenu daje se naslutiti da je neki muškarac ponovno nešto zeznuo. Zar su dečki doista tako često gadovi pa se publika najlakše poistovjeti s takvom pjesmom?

- Rekla bih da ženska publika na koncertima to potvrđuje, ali i u svakodnevnim razgovorima uvijek nekako ispliva nečiji takav grijeh na površinu. Naravno, nisu svi dečki ni muškarci takvi, ali gotovo je sigurno da smo sve barem jednom naletjele na takvoga - govori Dolores koja će, čim bude potpuno zadovoljna pjesmom, snimiti i videopriču o još jednoj nesretnoj ljubavi.

Na vrhuncu slave vlasnica dviju akademskih diploma, i šest studijskih albuma, na kojima su i bezvremenski hitovi poput "Ostavi me", Dobro jutro, Dalmacijo", i "Dalmatinca sreća prati", spustila je zavjese i posljednjih dvadeset godina živjela obiteljskim životom daleko od svjetla reflektora. Kantautorica se sad vratila i završava treću pjesmu u tri mjeseca.

- Imam puno pjesama u ladici koje čekaju svoj trenutak, izabrala sam "Zar se ne sjećaš" jer mi se svidio taj temperamentni gypsy ugođaj u pjesmi s kojim sam pomalo koketirala i u singlu "Sreća nije vrijedna tuge", a koji će se protezati i u narednim pjesmama. Jer ja sam jednostavno Woman with a Gypsy Soul, u što ćete se moći uvjeriti na mojim budućim nastupima. Provjereno i publika obožava takav ritam i takvu čistu emociju. U planu je ove godine i neka balada, ali idemo korak po korak, govori Dolores koja ima mnogo planova pred sobom. I k tome, vrlo uspješno pliva među svim svojim obavezama jer, uz glazbu, vodi sa sinom ugostiteljski biznis, a nedavno se upustila u još jedan novi posao.

image

Dolores

Promo

- Investiram u nove tehnologije i neka tržišta budućnosti. I prava sam pravcata rudarka. Propustila sam ulaganja u bitcoin u doba kad su mi to savjetovali, dočekala sam nešto novo i osim što ulažem, rudarim na svim projektima na kojima to mogu - otkriva Dolores koja si je obvezama poprilično ispunila svakodnevicu, a očekuje da će joj raspored biti još zgusnutiji s dolaskom proljeća i većeg broja nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:10