DOBRO RASPOLOŽENA

Sjećate li se Monike Kravić? Danas ima drugo prezime, a viđena je u rijetkom izlasku sa suprugom

Bračni se par počastio izlaskom na premijeru filma ‘Ferrari‘, koja je okupila i druga poznata lica

Monika Olujić

 Bojan Zibar I Vedran Metelko/

Sjećate li se Monike Kravić? Bila je prepoznatljivo lice Nove TV, a zatim se povukla iz javnosti. U međuvremenu je promijenila prezime u Mamić jer se udala za sina Zdravka Mamića, Marija, s kojim je dobila dvojicu sinova Jakova i Josipa. No, bračna sreća nije potrajala pa su se prije nekoliko godina razveli, a Monika je sreću pronašla s odvjetnikom Franom Olujićem. Upravo je s drugim suprugom sada viđena u jednom od rijetkih javnih pojavljivanja.

image

Fran i Monika Olujić

Bojan Zibar I Vedran Metelko/

Bračni se par počastio izlaskom na premijeru filma ‘Ferrari‘, koja je okupila i druga poznata lica poput Branke i Hrvoja Krstulovića, Darija i Mirele Srna, Rajka Grlića i drugih.

image

Rajko Grlić i supruga

Bojan Zibar I Vedran Metelko/
image

Branka i Hrvoje Krstulović i Mirela i Darijo Srna

Bojan Zibar I Vedran Metelko/
image

Branka i Hrvoje Krstulović

Bojan Zibar I Vedran Metelko/

Monika Olujić blistala je u elegantnom crnom odijelu, dok se njezin suprug odlučio za casual izdanje. Zajedno su već tri godine, a tajno su se vjenčali u svibnju 2021., samo dva mjeseca nakon što se saznalo da su se zaručili tijekom egzotičnog odmora. Ubrzo nakon vjenčanja u javnost je dospjela vijest da je Monika trudna, pa se u listopadu 2021. rodio njihov sinčić Ivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:53