SLAVLJE NA PRISAVLJU

SLAB NA ZGODNE VODITELJICE Ivor Vucelić proteklog vikenda u Dubrovniku oženio HTV-ovu Tomislavu Gudelj

 
 Facebook

Da je poduzetnik Ivor Vucelić slab na zgodne voditeljice, jasno je iz prvog pogleda na njegov ljubavni život. Nakon dvomjesečnog braka s voditeljicom Lanom Pavić, kratke veze s voditeljicom Mijom Kovačić, srce mu je napokon zarobila HTV-ovka Tomislava Gudelj. Sretni par proteklog je vikenda uplovio u bračnu luku, a Tomislava se već u današnjem Dnevniku u podne gledateljima predstavila s novim prezimenom - Vucelić, piše Gloria.hr.

Iako je rodom iz Slavonskog Broda, mlada HTV-ova voditeljica za najvažniji dan u svom životu, kada je svom dragom rekla veliko 'DA', odabrala je romantični Dubrovnik.

Na prisavskim hodnicima ne prestaju joj čestitati, a iako je par vrlo samozatajan i ne želi davati izjave, njihovi bližnji kažu kako su proteklih dana bili iznimno euforični oko važnog dana, a zbog velike odluke ne kriju sreću. Iako je Ivor zbog prirode svog posla često na putovanjima, sve svoje slobodno vrijeme posvećuje svojoj dragoj pa ih se tako često može vidjeti i na ručkovima u okolici HRT-a, piše Gloria.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:17