‘SANJAJTE I VI...‘

Slavko Sobin i Luka Nižetić zajedno dočekali Novu: ‘Nakon sinoćnje eksplozije emocija i sreće...‘

Prvo su avionom iz Beča sletjeli u milijunski Kairo, odakle su se uputili prema Sahari i upravo u pustinji dočekali Novu godinu

Slavko Sobin i Luka Nižetić

 Instagram

Mnogi Hrvati dočekali su 2022. godinu u toplini obiteljskog doma ili na nekom od gradskih punktova gdje su se održavale novogodišnje zabave, a ima i onih koji su 'novo ljeto' poželjeli dočekati izvan granica Lijepe Naše.

Među njima su pjevač Luka Nižetić i glumac Slavko Sobin. Dvojica Splićana, inače dobrih prijatelja, često putuju zajedno, pa im se tako na jednom od nedavnih zajedničkih putovanja u Jordan pridružila i Slavkova kolegica Elizabeta Brodić, s kojom je glumio u seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi', piše Slobodna Dalmacija.

Ovaj su put Luka i Slavko otputovali bez nje, a zemlja u koju su se uputili je Egipat. Prvo su avionom iz Beča sletjeli u milijunski Kairo, odakle su se uputili prema Sahari i upravo u pustinji dočekali Novu godinu. Točnije u Bijeloj pustinji (Sahara el Beyda), udaljenoj nekoliko sati od Kaira. Popularna je među turistima koji se često odluče da provedu noć s lokalnim beduinima i uživaju u jedinstvenom prizoru kada zalazak Sunca mijenja boju.

- Nakon sinoćnje eksplozije emocija i sreće, ne mogu vam opisati kako je to kad vas probudi TIŠINA. Tišina pustinje i prve zrake sunca. Ispratio staru i dočekao Novu usrid Sahare! Ako sanjam pustite me da sanjam cijelu 2022. Sanjajte i vi i budite zahvalni. Na obitelji, prijateljima, zdravlju, muzici, ljubavi, plesu, životu,... na svemu, napisao je Nižetić na društvenim mrežama.

image

Slavko Sobin i Luka Nižetić

Instagram

Luka i Slavko u Egiptu ostaju dva tjedna, a u planu im je nakon pustinje posjetiti i Sinaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 18:39