JOŠKO I ZORICA

Slove za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj sceni: Vole se već 35 godina, a trećeg sina pjevačica je rodila s 43

Anđa Marić družila se s legendarnim glazbenim parom, Zoricom Kondžom i Joškom Banovom

Zorica Kondža sa suprugom Joškom i Anđom Marić

 Instagram/Anđa Marić/

Pjevačica bivšeg rock sastava ‘Flare‘ Anđa Marić na svom se Instagram profilu pohvalila fotografijama sa snimanja božićne emisije, a pritom se družila s brojnim poznatim licima.

Među ostalim, pozirala je s glazbenikom Damirom Urbanom, voditeljem Duškom Ćurlićem te pjevačicom Zoricom Kondžom i njezinim suprugom Joškom Banovom.

"Legendarni bračno glazbeni par, moj uzor i inspiracija, Zorica Kondža i Joško Banov. Obožavam", napisala je u opisu fotografije na kojoj veselo poziraju, a uvijek elegantna Zorica Kondža pažnju plijeni u šljokičastom plavom sakou i hlačama. Anđa se odlučila za crvenu bluzu, a njezina kovrčava kosa mami brojne poglede.

Inače, Zorica i Joško proslavili su 35 godina braka te slove kao jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni. Upoznali su se 1985., a vjenčali dvije godine kasnije. Ljubav je planula dok je pjevačica radila na pjesmi ‘Pokora‘, a Joško joj i danas na koncertima svira na klavijaturama. Par ima tri sina - Tonija, Ivana i Luku, a najmlađeg je rodila kad je imala 43 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:26