NAJSLAĐI TRENUCI

Slovenka Kaja uživa u obiteljskoj idili: Evo gdje je sa svojom djecom i sinom Šime Vrsaljka iz prvog braka

Kaja Vidmar podijelila je na Instagramu da su šetali uz more

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar

 Kaja Vidmar/Instagram

Partnerica nogometaša Šime Vrsaljka, Slovenka Kaja Vidmar, na društvenim mrežama podijelila je kako provodi trenutke sa svojom obitelji. U društvu bivšeg Vatrenog i sa svojom djecom, kćeri Viktorijom, sinom čije ime još nisu otkrili i sa Šiminim sinom iz prvog braka Brunom, šetala je uz more.

Kaja je uz fotografiju i video napisala srce.

Podsjećamo, Šime se razveo od bivše supruge Matee u tajnosti i prohodao sa slovenskom manekenkom. S novom partnericom je 2022. dobio kćer Viktoriju, a prošle godine sina. Javnosti nije poznato kada se razveo, a ni gdje i kada je upoznao manekenku Kaju koja je ranije bila na stranicama Playboya.

Na društvenim mrežama svoju vezu su potvrdili krajem lipnja 2022. zajedničkom fotografijom.

Šime je ranije bio u braku s Mateom s kojom je bio od srednje škole i s njom ima sina Bruna. Nagađanja o njihovim problemima u odnosu krenula su kad je on u lipnju 2021. godine s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije. Obožavatelji su primijetili da Vrsaljko više u javnosti ne nosi vjenčani prsten. Potom, Matea je nestala s Instagrama, a kad je vratila profil, više nije imala prezime Vrsaljko pored svog imena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 12:16