MALO SU PARTIJALI

Snježana Schillinger nema mira, s djecom u čipkastoj haljini partija na Zrću: ‘Odvela ih mama...‘

‘Biti na Pagu, a ne i otići za Zrće? Isto ti je ko poć u Rim i ne vidjet Papu‘, napisala je Schillinger na Instagramu

Snježana Schillinger

 /Instagram/snjezana_schillinger

PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda Duchess, Snježana Schillinger (51), ponovno je iznenadila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Ovog puta odlučila je podijeliti fotografije i pohvaliti se da je djecu odvela na poznatu plažu za partijanje, Zrće na Pagu.

image

Partijanje u klubu Papaya

/Instagram/snjezana_schillinger

Uz fotografije Snježana je napisala: "Mama odvela djecu na Zrće! Biti na Pagu i ne otići na Zrće? Isto ti je k‘o poć‘ u Rim i ne vidjeti Papu!"

Na slikama se može vidjeti da je odabrala dnevnu varijantu zabave u popularnom klubu Papaya, gdje su zajedno pili, jeli i plesali.

image

Snježana Schillinger pokazala kako uživa

/Instagram/snjezana_schillinger

Snježana je zablistala u crnom kompletu badića i bež čipkastoj suknji, pokazujući svoju zavidnu figuru. Njezin suprug, Franz Schillinger, pratio ju je u bijeloj lanenoj košulji i hlačama.

image

Snježana i Franz Schillinger

/Instagram/snjezana_schillinger

Unatoč godinama, Snježana je i dalje puna energije, što je dočekano s oduševljenjem u komentarima ispod fotografija. Prisutni su izražavali divljenje prema njenom duhu, nazivajući je "pravom mačkom" i "najcool roditeljima ikad".

Osim što je poznata po svojim poslovnim uspjesima, Snježana je majka. Sin Dino je njezin miljenik iz prvog braka sa Zoranom, dok je drugi brak s Mihaelom Galekovićem završio 2014. godine.

Prije dvije godine, Snježana se udala za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera. Vjenčanje su proslavili na Kornatima, na otočiću Piškera, a nedavno su proslavili i drugu godišnjicu sretnog braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:41