ZAJEDNIČKA PROSLAVA

SNJEŽNE RADOSTI U TOPLOJ KALIFORNIJU S Višnjićima blagdane slavi i Lana Lourdes, izvanbračna kćer koju je dobio u vezi sa Šibenčankom Mirelom

 
 Goran Višnjić / Instagram

Iako je u Kaliforniji toplo, u obitelji Višnjić božićni blagdani protiču uz snježne radosti. Naime, bračni par Eva i Goran Višnjić za svoju je djecu organizirao bijeli Božić uz pregršt umjetnog snijega, piše Slobodna Dalmacija.

Eva i Goran Višnjić Božić su dočekali u svojemu domu u Los Angelesu s posvojenim sinčićem Tinom i kćerkom Sofijom Vivien, sinom Vigom Leom, kojega su dobili uz pomoć surogat majke, te glumčevom izvanbračnom kćeri Lanom Lourdes, rođenom u Goranovoj vezi sa Šibenčankom Mirelom Rupić.

Za čaroban ugođaj pobrinuo se sam Goran, priredivši klincima iznenađenje u vidu umjetnoga snijega, što je izazvalo njihovo opće oduševljenje. Izrazi dječjih lica govorili su više od riječi, a sam je Goran, uživajući u njihovoj radosti, osjećaj opisao kao "neprocjenjiv".

Glumac je uz to objavio i fotografiju na kojoj sa suprugom Evom i veselim klincima u prigodnim pidžamama pozira pred novogodišnjim drvcem. Sreću u kalifornijskom domu obitelji Višnjić svojim su komentarima popratili brojni američki obožavatelji šibenskog glumca, a njihovim su se čestitkama pridružili i brojni hrvatski prijatelji bračnoga para.

Eva i Goran Višnjić su, uz Mirelu Rupić, više je nego očito, davno riješili sve nesuglasice zbog dobrobiti njihove djece. Lana s braćom i sestrom ima lijep odnos, a i obje su majke nadišle nekadašnje sukobe, čemu je prije nepunih godinu dana osobno posvjedočila Mirela Rupić, javno iskazavši podršku Evi Višnjić kada je na svojemu Facebook profilu osjetila potrebu objasniti zašto je promijenila ime (nekoć je bila Ivana), te se ujedno osvrnula i na pitanja o Goranovoj izvanbračnoj kćeri kojima je znatiželjnici uporno zasipaju na društvenim mrežama.

Svojim je komentarom ispod objave Višnjićeve supruge Mirela Rupić tada mnoge iznenadila, a, između ostaloga, je napisala: ”Draga Eva, najprije ću tebi uputiti riječi da bi ovaj svijet bio raj kada bi u njemu bilo više ljudskih duša poput tvoje u kojoj živi izvor onog najbitnijeg dijela čovjeka, a to je ljubav.

Ti imaš srce k'o nebo koje je puno bezuvjetnog razumijevanja, mira, iznimne ljudskosti i nadasve srce puno ljubavi prema cijelom svijetu, a tome smo živi svjedoci Lana i ja. Svi oni koji iz meni neznanih razloga, a niti ih želim znati, tebe stavljaju na svoje prljave jezike, neka ne budu razlog tvog opravdavanja, jer tko god je tebe upoznao jasno je uvidio veličinu ljudskosti u tvojoj duši, a mi smo apsolutno kompetentne za tu potvrdu”, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:38