DUGO JE SKRIVALA

Sonja Kovač objavila novu fotografiju i otkrila koliko je dugo trudna: ‘Kako vrijeme brzo prolazi...‘

Nakon što je trudnoću sakrivala, svojim je obožavateljima otkrila detalj u novoj objavi na društvenim mrežama

Sonja Kovač

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Glumica koja se proslavila ulogom Viki u "Zauvijek susjedima" i influencerica Sonja Kovač prije samo tjedan dana objavila je svojim pratiteljima da je trudna. Kasnije smo saznali da je trudnoću skrivala, a influencerica je svoje obožavatelje upitala što oni misle koliko je dugo čuvala ovu tajnu. Danas je napokon otkrila da je trudna 20 tjedana.

"Već smo na pola puta! Kako vrijeme brzo prolazi", napisala je u objavi influencerica pa dodala da je riječ o dvadesetom tjednu trudnoće, odnosno drugom tromjesečju. Vijest je to koja je obradovala brojne njezine obožavatelje.

"Prelijepo", "Predivna trudnica", "Čestitam. Sretno dalje", "Taman sada kreće migoljenje", pisali su joj pratitelji. Kada je Sonja objavila javnosti svoju trudnoću dobila je podršku sa svih strana pa tako i od Nives Celsius, Lane Jurčević, Elle Dvornik, Jelene Rozge, Marijane Batinić i drugih estradnih zvijezda.

Sonja sada sve češće objavljuje oca svoga djeteta na društvenim mrežama, profesionalnog pokeraša Gorana Mandića. Sonju i Gorana spojila je ljubav prema putovanjima i egzotičnim destinacijama. Tako su svoju dugogodišnju vezu proslavili na Maldivima gdje je Goran odlučio zaprositi influensericu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:40