DVA TJEDNA MUČNINA

Sonja Kovač opisala trudnoću, javila joj se Ella Dvornik: ‘Pazite se ovog problema, ja sam povraćala...‘

Ella je također opisala kako joj je dijagnosticirana kolestaza nakon čega je počela povraćati žuć

Sonja Kovač

 Josip Moler/Cropix/Cropix

Influencerica Sonja Kovač podijelila je u videu kako je tekla njezina trudnoća od 6. tjedna. Otkrila je kako je u 8. tjednu imala mučnine koje su trajale do 10. tjedna.

"Malo mi se vidi bušica lagano. Nema toliko mučnina, nema umora, mogu uživati u trudnoći.", rekla je u 10. tjednu.

"Kako je prošao vaš put u ranijim tjednima? Jesu li vam mučnine brzo prestale ili su se nastavile? Kada ste objavili obitelji i prijateljima?" pitala je influencerica u opisu.

Među brojnim pratiteljima, odgovorila joj je Ella Dvornik.

"Spavalo mi se nenormalno. Žderala sam limun ko da ne postoji sutra. I onda sam dobila kolestazu u 24 tjednu. Povraćala sam žuč… Pazite na svrbež žene. Ako vas počne nenormalno sve svrbjet, javite doktorima!", napisala je Ella, potom joj je Sonja odgovorila.

"A jooj! A gdje ti je bio taj svrbež sve?" pitala je.

"Po trbuhu i rukama najviše. Onako ko da imaš neki osip, a nemaš. Zna ti onako bit i crveno. Ja nisam uopće obraćala pozornost na to dok mi nije pozlilo. Al u drugoj trudnoći sam znala prepoznati simptome. Jako je bitno da prepoznaš to. Kolestaza je jako opasna za plod. Nadam se da će tvoja proći bez problema", objasnila je Ella.

"Da, teško je prepoznati nešto jer recimo svrbež, meni je to po zimi normalno, imam užasno suhu kozu i užasno me sve svrbi inače", odgovorila joj je Sonja.

U komentarima su brojne Sonjine pratiteljice dijelile svoja iskustva s trudnoćom i mučninama. Podsjećamo, Sonja čeka bebu s profesionalnim igračem pokera Goranom Mandićem. Spojila ih je ljubav prema putovanjima, a svoju vezu od 10 godina okrunili su prošle godine na Maldivima kada je Goran zaprosio influencericu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 06:18