BEBINI POKRETI

Sonja Kovač otkrila je detalj iz svoje trudnoće: Odmah joj se javila Ecija Ivušić sa svojim iskustvom

Influencerica je dugo pokušavala ostati trudna, a sretnu je vijest i želju pratiteljima otkrila u prosincu

Sonja Kovač

 Instagram/

Influencerica Sonja Kovač otkrila je još jedan detalj svoje trudnoće pratiteljima na društvenim mrežama, a u komentaru je svoje iskustvo podijelila i Ecija Ivušić. Ovoga je puta tema bila bebini pokreti pa je Sonja upitala svoje pratiteljice s koliko su tjedana osjetile bebine pokrete.

"Ja sam tek negdje oko 22. tjedna. Ono kada kažu prvo osjetiš leptiriće i balončiće, aha... Osjetila sam - NIŠTA! I onda najednom - HACA", opisala je influencerica u svojoj objavi na društvenim mrežama. Razlog tomu je, kako je Sonja ispričala u svom TikTok videu, taj što joj je posteljica sprijeda. Zaključuje dalje u videu da je malena curica zapravo aktivna, a da ona to ni ne osjeti.

"Tada su doktori rekli: ‘Sretno mami‘", kazala je Sonja. I dok su svoja iskustva dijelile njezine pratiteljice, javila se i Ecija Ivušić. "18. tjedan sam bila sigurna da je to on, a tjedan prije sam leptiriće osjetila", napisala je u komentaru.

Sonja je dugo pokušavala ostati trudna, a sretnu je vijest i želju pratiteljima otkrila u prosincu. Od tada na svojim društvenim mrežama redovito snima nove videozapise o kojima sada priča o trudnoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:16