RAZNJEŽILA OBJAVOM

Sonja Kovač otkrila kako provodi vrijeme otkako je stigla prinova: ‘Nisam uopće bila na mobitelu...‘

Prinova influencerice Sonje Kovač i njezina partnera Gorana Mandića stigla je 10. svibnja ove godine

Sonja Kovač

 Instagram/Sonja Kovač

Influencerica Sonja Kovač podijelila je na svom Instagramu razne trenutke sa svojom kćerkicom, u prvih mjesec dana otkako je stigla na svijet, i raznježila svoje pratitelje. U objavi je, uz fotografije detalja malene djevojčice, podijelila i kako provodi vrijeme zadnjih mjesec dana.

"Doslovno nisam uopće bila na mobitelu, osim kad bih je slikala zilion puta iz ovog kuta, iz onog kuta, svaki detalj, ovaj, onaj, kako ne bih nešto slučajno propustila", priznala je svojim pratiteljima Sonja, pa otkrila kako provodi vrijeme otkako je stigla prinova.

"Kad mi kažu ‘pa to je novorođenče, samo spava i jede, što radim dok spava‘ - što radim? Pa gledam u nju! Upijam svaki pokret i svaku ekspresiju na licu, koristim svaku sekundu jer vrijeme tako brzo prolazi", napisala je influencerica kojoj je malena djevojčica prvo dijete, kao i njezinom partneru Goranu Mandiću s kojim je ove godine proslavila 12 godina veze.

Djevojčica je u dom para stigla 10. svibnja ove godine, a prvih mjesec dana čini se da je usrećilo Sonju. "Samo uživaj u njoj", "Naše malo sunce, preslatko", "Svaki trenutak iskoristi", "Mali anđelčić, uživajte mama i tata", komentirali su raznježeni pratitelji na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 10:25