STIŽU ČESTITKE

Sonja Kovač u suzama s fanovima podijelila sretne vijesti: ‘Život nas uči strpljenju...‘

Prije dvije godine kupili su stan u Zagrebu, prošle su se godine zaručili, a sad imaju novi razlog za slavlje

Sonja Kovač

 Screenshot/

"Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme", napisala je glumica i influenserica Sonja Kovač u objavi na svom Instagram profilu gdje je s obožavateljima podijelila vijest da je trudna. Sa svojim je pratiteljima podijelila kadrove smijeha, ali i one ispunjene suzama.

Ipak, jaki zagrljaj na kraju videa budućih roditelja, glumice i profesionalnog pokeraša Gorana Mandića, pokazuje da se prinovi jako vesele. Sonju i Gorana spojila je ljubav prema putovanjima i egzotičnim destinacijama pa su krunu na svoju desetogodišnju vezu stavili prošle godine na Maldivima gdje je Goran zaprosio influensericu.

Sreću s ovim parom dijele i druge domaće zvijezde kao što su Marijana Batinić, Jelena Marinović, Nives Ivanišević, Dora Martinović i drugi. Brojni poznati su im čestitali u komentarima i pisali kako joj slijedi najljepši period života.

Par je, inače, prije dvije godine kupio i nekretninu u Zagrebu, a Sonja je na društvenim mrežama podijelila detalje.

"Kako nije bilo putovanja, tako sam se uhvatila u koštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo, ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene", napisala je glumica početkom 2021. godine na svom Instagramu, a sada joj stižu i nove lijepe uspomene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 11:16