ZAMJENA PARTNERA

Specijal ‘Plesa sa zvijezdama‘ u kojemu dva para neće nastupiti: Tko će s kim plesati ove nedjelje?

Zbog ozljede u prethodnoj emisiji, Filip Vidović neće sudjelovati u ovotjednom liveu, ali će iz publike bodriti svoje kolege

Ples sa zvijezdama

 Luka Dubroja/nova TV

U uskršnjem specijalu zvijezde showa ''Ples sa zvijezdama'', kako je najavljeno u prošloj emisiji, neće plesati sa svojim mentorima s kojima su na Novoj TV započeli plesnu avanturu. U izazovu koji je stavljen pred njih bit će itekako zanimljivo vidjeti kako su se snašli s novim partnerima. Premda u nedjelju nema ispadanja iz showa, dodatna motivacija za trud i plesačima i zvijezdama su i dva boda koja u sljedeću emisiju prebacuju oni koji osvoje najveću naklonost žirija.

Nažalost, zbog ozljede u prethodnoj emisiji, Filip Vidović neće sudjelovati u ovotjednom liveu, ali će iz publike bodriti svoje kolege. Kako ni Bojana Gregorić Vejzović nije u mogućnosti nastupiti u šestoj emisiji, u nedjeljnom posebnom specijalu gledatelji će pratiti nastupe sedam parova. Promjene partnera, odnosno mentora, prokomentirale su i same zvijezde.

Plesačica i mentorica Nika Jelić iznova će Asima Ugljena nakratko prepustiti drugoj plesnoj partnerici, što je glumca prilično iznenadilo. ''Pa malo me zabezeknulo, bio sam toliko umoran i spreman se onesvijestiti čim se reflektori ugase, pa me uhvatilo na krivu nogu. Malo sam se prepao kako to sad, pa taman smo se Nika i ja ''uplesali'', sad opet promjena partnerice. Mislim da sam čovjek s najviše promjena partnerica u povijesti ovog showa", komentirao je Ugljen, dodajući: "Nas dvoje smo prošli sito i rešeto zajedno, stvarno smo se sprijateljili, dijelili mišljenje i kruh, kako mi ne bi nedostajala. Svaki dan se čujemo, teško da ćemo sad prestati, mislim da se svi čuju sa svojim mentorima. Ovo će izmjena definitivno ostaviti traga i na daljnje natjecanje. Svako iskustvo izbacivanja iz kolotečine je nešto što te tjera da se preispitaš, što nije nužno loša stvar.''

Činjenicu da će plesnog partnera Maria Ožbolta, morati na kratko zamijeniti drugim Albina pomirljivo komentira. Smatra da bi oboje iz te situacije mogli izvući nešto dobro. ''Moram priznati da sam bila stvarno šokirana. Drago mi je da se produkcija odlučila na taj potez baš za Uskrs. Mislim da će nam svima to biti jedna zabavna emisija, pritom ostajemo svi na okupu, što je najbolje od svega. Mario i ja smo napokon pronašli neki zajednički jezik u plesu i povezali se na toj razini, tako da se veselim radu s njim, ali naravno da se veselim i novom izazovu i znatiželjna sam kako će to sve skupa funkcionirati sa zamjenskim partnerom'', priča Albina.

Pedro Soltz i Valentina Walme koji slove za jedan od skladnijih plesnih parova, također je promjena partnera prilično zatekla. ''Pa nije mi bilo baš svejedno kad sam čuo. Teško disanje, napadaji panike… sve po redu. Zezam se, naravno, ali ja sam dosta emotivan i dosta se povežem s ljudima tako da mi bilo kakva promjena teško pada. Tina i ja smo jednostavno super kliknuli od samog početka i nekako se dobro razumijemo oko načina na koji radimo i oko načina na koji ja učim plesati. Naravno da sad kad smo se baš 'uplesali' nije najjednostavnije promijeniti sve i krenuti ispočetka. Mi smo tim i ovo je kao da te netko stavi da igraš u nekom drugom klubu. Teško se adaptirati na novi način učenja, na novu dinamiku… Falit će mi puno, no sve je to dio showa i ja ću dati sve od sebe i s novom partnericom te vjerujem da ćemo na plesnom podiju gledateljima pružiti jedan pravi plesni užitak", komentirao je Pedro.

Alan Walme i Domenica taman su postali dobro uigrani tim, pa je pjevačicu nova situacija nemalo iznenadila. ''Šok i nevjerica - doslovno! To mi je bila ona prva najiskrenija reakcija, a sada naravno da vidim u tome nešto novo, zabavno i drukčije. Naravno da mi Alan fali, prečudno mi je da nismo u istoj dvorani, a najviše naša zajednička rutina - ispijanje kava i druženje mimo treninga. Alan mi je velika podrška i u ovom kratkom periodu koliko se znamo, točno zna kako reagiram i razmišljam. A moram vam priznati da sam zapravo po prvi put osjetila neki natjecateljski poriv jer od svega u idućoj emisiji samo želim samo biti bolja od njega, eto, ha, ha. Iako znam da ćemo zapravo oboje navijati jedno za drugo i super mi je što imamo takav odnos!'', sigurna je Domenica.

Jelena Perić i Marko Mrkić također će ove nedjelje zaplesati u društvu drugih partnera, no influencerica je zbog te činjenice bila pozitivno iznenađena. "Mislim da će nam ova izmjena dobro doći da pokažemo da možemo plesati i s drugim partnerima i potvrditi svoje usvojeno 'znanje'. Marko i ja smo stvorili odličan odnos i sigurna sam da je za cijeli život i samim time će mi nedostajati svakako. Imamo neke svoje rituale prije, tokom i poslije treninga i navikli smo jedno na drugo, ali brzo smo opet u pogonu pa nije problem. Čujemo se svakodnevno i podržavamo jedno drugo", ispričala je Jelena.

Marko Petrić i Gabriela Pilić, svatko sa svojim novim partnerom, dati će sve od sebe da upravo oni budu ti koji će u iduću emisiju ući s dva dodatna boda. Doduše, Marku je promjena u početku bila popriličan šok. ''Prilično me uznemirilo, zbog toga što sam s Gabrielom već izgradio kod, ona shvaća na koji način najbrže učim, ali postoji i vedriji dio priče, shvatio sam da je to sjajna prilika da učim na drugačiji način, i skupim još iskustva. Nedostajat će mi jako, ali sva sreća živimo u 21. stoljeću, i pozivi i poruke nisu previše skupi'', pomirljiv je Marko.

Sandi Pego razvio je prilično skladan odnos s Helenom Janjušević, pa ni njemu nije bilo lako prepustiti se novoj partnerici. ''Jako će mi nedostajati, baš smo se jako sprijateljili i to je puno više od " plesne partnerice ". Svaki dan se čujemo, komentiramo, razmišljamo, tu smo si jedno za drugo. Fali mi jako, ali precizno mi prođemo telefonski trening'', priča Sandi, a na pitanje kako će ova promjena utjecati na buduće izazove odgovara: ''Sigurno da hoće, nova učenja, nova pedagogija, druga partnerica, definitivno ću naučiti još nešto, uvijek je više glava pametnije nego samo jedna. Vidjet ćemo, izazovi kreću.''

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:14