U SUBOTU JE DORA

Spektakl u Opatiji: Evo kome kladionice i ankete zasad daju najviše šanse za putovanje na Eurosong

Dok traje glasanje publika će se zabaviti u show programu Dore u kojem nastupaju Franka Batelić Ćorluka i prošlogodišnja pobjednica Albina Grčić

Albina

U subotu 19. veljače izravno iz Opatije na HTV 1 u 20.10 sati počinje Dora. Spektakl će se održati na pozornici sportske dvorane 'Marino Cvetković', a četrnaest najboljih pjesama i njihovih izvođača borit će se za prestižnu statuu Dore, koja će im donijeti put u Torino u kojem će na Eurosongu u svibnju braniti boje Hrvatske. Kroz natjecanje i spektakularni show program vodit će nas glumica varaždinskog HNK i dobitnica Zlatnog studija za novo kazališno lice 2019. godine, Elizabeta Brodić, naša bivša eurovizijska predstavnica Franka Batelić Ćorluka, te iskusni majstor svog zanata Duško Ćurlić.

image

Voditelji Dore

image

Voditelji Dore

image

Elizabeta Brodić

image

Franka Batelić Ćorluka

Na Dori će nastupiti Mila Elegović, Mia Negovetić, Marko Bošnjak, Jessa, Zdenka Kovačiček, Tina Vukov, Roko Vušković, Bernarda, Eric, ToMa, Elis Lovrić, Ella Orešković, Tia i Mia Dimšić. Kladionice i ankete zasad najviše šanse daju Miji Negovetić, Miji Dimšić i Marku Bošnjaku. No, tko će od četrnaest natjecatelja otputovati na Eurosong u subotu navečer odlučit će žiri i gledatelji svojim glasovima. Naime, tročlani ocjenjivački sudovi (žiriji) nalazit će se u HRT-ovim Dopisništvima u Vukovaru i Zagrebu i u HRT-ovim centrima: Čakovec i Varaždin, Rijeka, Pula, Osijek, Zadar, Knin i Šibenik, Split i Dubrovnik.

Što se publike tiče, gledatelji će za glasanje putem telefona koristiti numeraciju 065 22 44 xx , gdje xx predstavlja redni broj pjesme (za 1. pjesmu na broj tel: 065 22 44 01, za 2. pjesmu na broj tel.: 065 22 44 02... do 14. pjesme na broj tel: 065 22 44 14). Za glasanje putem SMS poruka koristit će se kratki kod 60006 ključnom riječi Doraxx (npr. Dora01, Dora02, ... itd do Dora14). Maksimalan broj glasova upućenih s jednog pretplatničkog broja jest 10, a glasanje će trajati 10 minuta.

image

Albina

image

Albina

Dok traje glasanje publika će se zabaviti u show programu Dore u kojem nastupaju Franka Batelić Ćorluka i prošlogodišnja pobjednica Albina Grčić koje će otpjevati nekoliko najuspješnijih skladbi s kojima se Hrvatska dosad predstavila na Eurosongu. Što se samog Eurosonga tiče, poznato je da naša zemlja ove godine u Torinu nastupa u drugom dijelu prve polufinalne večeri - 10. svibnja. Druga polufinalna večer slijedi 12. svibnja, a veliko finale bit će 14. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:46