NAKON GODINU DANA VEZE

SPLITSKA GLUMICA: 'KAKO NE BIH REKLA DA' Ana Gruica pokazala impresivan zaručnički prsten i poručila: 'Biram sreću...'

 
Ana Gruica i Boran Uglešić
 Instagram

Splitska glumica i instruktorica fitnessa, Ana Gruica (35), pohvalila se u nedjelju na Instagramu velikom vijesti - zaručničkim prstenom.

Uz fotografiju sjajnog kamena na ruci napisala je riječi pjesme ‘Diamonds’ pjevačice Rihanne, između ostalog: 'Biram sreću... Kad me zagrliš, osjećam se živom. Mi smo poput dijamanata na nebu...' Na kraju je dodala i hashtagove ‘kako ne bih rekla da’, ‘ono bitno’ i ‘ljubav’.

Premda nije otkrila detalje, izgledno je da će s dečkom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem, s kojim je u vezi nešto više od godinu dana, uskoro stati pred oltar.

Splićanka, koja je 2000. proglašena prvom pratiljom Miss Hrvatske, majka je dvoipolgodišnjeg dječaka Marata Ivana, kojeg ima iz veze s piscem Hrvojem Šalkovićem (44).

O vezi je ljepotica progovorila tek u siječnju ove godine jer, kako je rekla, Boran nije javno osoba.

Obiteljski. I lepo. #onobitno #belgrade #frans #lovetravel #balkanskaruta

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

- Ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock’n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiranje u novinama i povećan interes za svoj privatni život - rekla je tad i dodala:

- Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu. U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:36