GAME OVER

Splitski pjevač prevario ju je s obiteljskom prijateljicom, a Irena je jednim potezom dala do znanja da je i službeno kraj!

Ponosno nosi djevojačko prezime i ljubavnu dramu ostavlja iza sebe

Irena Pecotić, Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik

 Instagram/

U listopadu 2022. cijela Hrvatska i regija pričale su o ne toliko poznatom splitskom pjevaču Marku Pecotiću Peci koji je tada ekskluzivno našoj novinarki priznao da se razvodi od supruge, farmaceutkinje Irene s kojom ima dva sina.

Sigurni smo da vam je poznata cijela priča, no da je ukrako ponovimo.

Glazbenik koji se proslavio 2011. nakon što je otpjevao naslovnu numeru sapunice ‘Larin izbor‘, a javnost ga više poznaje po reklamiranju liposukcijskih dijeta na televiziji nego po velikim hitovima, u središte je pozornosti došao kad je za Slobodnu Dalmaciju izjavio da je njegovom braku došao kraj zbog treće žene.

image

Marko Pecotić Peco i Irena

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti. Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti - rekao je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Ubrzo se doznalo da je riječ o Silviji Dvornik koja je godinama Markov prateći vokal u bendu. Osim toga pratila ga je na putovanjima, koncertima i obiteljskim druženjima. Pjevačevi roditelji bili su šoku zbog sinova ponašanja. Baš kao i Irena. Teško su se mirili time što ih je doveo na stup srama, i što cijeli Split, a i Hrvatska pričaju o Pecinoj nevjeri.

image

Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik

Screenshot Instagram//

Marko i Irena upoznali su se na probama zbora u crkvi i odmah zaljubili, a vjenčali su se 2006. godine.

Pecotić je 2021. objavio spot za pjesmu ‘Vrime nam je, jubavi‘ u kojem se pojavljuje i Irena, odjevena u staru vjenčanicu svoje tete. U tom se spotu pojavila i njegova sadašnja djevojka Silvia Dvornik. Irena je sa Silvijom bila u dobrim odnosima, ni ne sluteći da je ljubavnica njezina muža. Na društvenim mrežama mogle su se pronaći čak i njihove zajedničke fotografije.

Kad se ni kriva ni dužna našla u trač rubrikama diljem Balkana, Ireni je vrtoglavo porastao broj pratitelja na Instagramu. U samo dva dana dobila je gotovo dvije tisuće novih pratitelja, a danas ih ima 13 tisuća.

- Uvijek ću vjerovati u ljubav. Ona je pokretač svega. Osoba sam koja oprašta drugima zato što mi je najbitniji moj vlastiti mir - rekla nam je Irena uoči Božića 2022.

Godinu i pol dana od preljubničke afere čini se kako je i službeno raskrstila s bivšim suprugom. Naime, Irena na Instagramu nema više Markovo prezime Pecotić i sada njezin profil glasi ‘samo_irenaa‘.

image

Irena Pecotić maknula Pecino prezime na Instagramu

Screenshot Instagram//

No to nije sve, jer je i na Facebooku maknula prezime Pecotić, a svom je imenu dodala djevojačko koje glasi Ćukušić.

image

Irena Pecotić vratila djevojačko prezime Ćukušić

Screenshot Facebook/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 11:43