SVE JE SPREMNO

Sportsko vjenčanje godine: Livaja zakupio Sustipan, nećete vjerovati za kakvu je ‘siću‘ dobio prostor!

Površina se zakupila uz određene uvjete, dakle, da se sve mora vratiti u prijašnje stanje...

Splitski Sustipan

 Paun Paunovic/cropix

Marko Livaja, trenutno najpopularniji igrač Hajduka, s djevojkom Iris Rajčić u bračnu će luku zaploviti danas., a to će učiniti na jednoj od najljepših kulisa našega grada, piše Slobodna Dalmacija.

Kako doznajemo, za dan kojega će pamtiti zauvijek, zakupio je površinu na Sustipanu i to za cijenu od tri i pol tisuće kuna. To nam je potvrdio i Stipe Mušura predsjednik (v.d.) Javne ustanove Park šuma Marjan.

image

Sustipan je omiljeno mjesto za predstave

Josko Supic/cropix
image

Prizor sa Sustipana

Paun Paunovic/cropix

- Da, nogometaš Marko Livaja za događaj je zakupio prostor na Sustipanu. Sukladno odluci Upravnoga vijeća imamo cjenik za tu vrstu događaja. Postoje različite kategorije prema broju osoba, ovaj događaj spada u kategoriju od 51 do 100 osoba, pa sukladno cjeniku koji je donesen na sjednici održanoj 26. travnja, to iznosi tri i pol tisuće kuna.

image

Marko Livaja

Tom Dubravec/ Cropix

Prostor je zakupljen na cijeli dan, odnosno nemamo fiksno određeno vrijeme hoće li se tu netko zadržati i koji sat nakon događaja, koji je prijavljen od 17 do 18 i 30 sati. Površina se zakupila uz određene uvjete, dakle da se sve mora vratiti u prijašnje stanje, da se vodi računa o zaštiti okoliša, a zabranjeno je korištenje pirotehničkih sredstava - rekao je Mušura.

image

Sa Sustipana puca prekrasan pogled

Vladimir Dugandzic/cropix
image

Sa Sustipana puca prekrasan pogled

Vladimir Dugandzic/cropix

Upitali smo ga i je li prije bilo slučajeva da se Sustipan rezervirao za privatne proslave.

- Ne za proslave ovoga tipa. Imali smo zakupljivanje površine na Sustipanu za 'San sustipanske noći', što je također sve bilo sukladno cjeniku - objasnio je prvi čovjek Javne ustanove Park šuma Marjan.

image

Pjevač Petar Grašo snimljen na Sustipanu.

Vojko Basic/Cropix

Netko je očekivao da će cijena zakupa ovako atraktivne lokacije biti puno veća, posebno stoga što će ostalim građanima u zakupljeno vrijeme biti zabranjen pristup, ali cijena je samo tri i pol tisuće kuna.

image

Na Sustipanu se i vježba

Nikola Vilic/cropix

Inače, 'Slobodna' saznaje da će jake zaštitarske snage osiguravati mjesto, nitko neće imati pravo pristupa.

Iris je, kako je već poznato, za kumu izabrala prijateljicu Lanu Pavić, a Marko dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 02:49