ZLATNI REKORDER

Šprajc: ‘Čekam majstore da mi u kući naprave novu policu za nagrade. Slavim, u dvorištu se već vrti odojak‘

Zoran Šprajc je u petak, zahvaljujući čitateljima Jutarnjeg lista, osvojio svoj sedmi po redu Zlatni Studio

Zoran Šprajc, RTL

 Ronald Gorsic/Cropix

Čovjek s najviše Zlatnih Studija prespavao je dobar dio subote. Nije ni moglo drugačije, jer feštalo se na tulumu nakon televizijskog spektakla do dugo u noć, kaže nam Zoran Šprajc koji je u petak, zahvaljujući čitateljima Jutarnjeg lista, osvojio svoj sedmi po redu Zlatni Studio. Kako se zbog toga osjeća?

- Jest da mi je ovo već sedmi Zlatni Studio, ali mi se čini da mi je pružio dosad najbolji osjećaj. Zašto? Jer mi je ‘Stanje nacije‘ definitivno bio najveći i najteži izazov u karijeri, ali sad s ovom nagradom kao da je konačno sve došlo na svoje mjesto i kao da je sve baš onako kako treba biti - govori Šprajc, kojeg pitamo ono što zanima sve njegove konkurente. Misli li sada stati?

image

Zoran Šprajc, RTL

Ronald Gorsic/Cropix

- A ne! Idemo dalje, imam još sto novih televizijskih ideja - govori televizijski voditelj i urednik u čijem domu upravo kreću radovi. Jer, dosadašnje nagrade Studija Jutarnjeg lista Šprajc je držao na polici, koja sada više nije dovoljna da primi sva zlatna i opipljiva priznanja publike koja ga cijeni i voli već trideset godina, koliko radi ovaj posao.

- Evo, čekam majstore da mi u kući naprave novu policu za nagrade. Ali, prije toga, treba proslaviti ovu sedmu nagradu. U dvorištu se već vrti odojak. Navratite poslije - poziva Šprajc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:30