‘UVODIM GA U POSAO‘

Šprajc: ‘Danas nam je stigao jedan perspektivan mladić, kažu da će biti nešto od njega‘

Poznati voditelj na šaljiv je način predstavio novoga kolegu, prekaljenog novinara Andriju Jarka koji je nedavno prešao na RTL

Zoran Šprajc i Andrija Jarak

 Instagram

'Danas nam je u redakciju stigao jedan dosta perspektivan mladić, kažu da će biti nešto od njega pa ga polako uvodim u posao. Zasad dosta brzo uči, nemam većih primjedbi, evo veli da će i kavu platiti', napisao je na svojem Instagram profilu Zoran Šprajc uz fotografiju novoge kolege, prekaljenog novinara Andrije Jarka.

Naime, Jarak je odnedavno član upravo novinarskog tima RTL-a, a kako doznajemo večeras će biti gost RTL Direkta.

Podsjetimo, Andrija Jarak je nakon 17 godina provedenih na Novoj TV prešao na RTL što je jedan od najvećih novinarskih transfera u posljednje vrijeme.

- Nakon dugih sedamnaest godina upalila mi se lampica znatiželje za nešto novo, drugačije i, koliko je u ovom poslu moguće, mirnije. Nije jednostavno donijeti odluku o takvoj promjeni, ali odlučio sam skočiti u novu rijeku, premda sam rođen na moru, pa ako preživim, pričat će se - kazao je Jarak u nedavnom razgovoru za Jutarnji.

RTL je pak krajem studenog ovako predstavio novo pojačanje: 'Novinar koji je zaradio uzrečicu 'Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava', koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, uskoro preuzima mikrofon žute boje.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:52