DOLAZI U OŽUJKU

Sprema se veliki spektakl: Gibonni ekspresno rasprodao Arenu i odmah dogovorio još jedan koncert

Prvi datum 8. ožujka je rasprodan, a dodatni koncert održati će se dva dana kasnije, 10. ožujka na istom mjestu
 Livio Andrijic/Cropix

Gotovo tri mjeseca prije koncerta što će ga u povodu proslave 35. godišnjice karijere održati u Areni Zagreb Zlatan Stipišić Gibonni rasprodao je Arenu, pa je uz nastup koji će se održati 8. ožujka dodan i novi datum - 10. ožujka.

Povodom toga Gibonni se oglasio i na Instagramu:

- Dobro jutro, radni narode. Želim vam sretnu novu godinu i da vam bude puno bolja nego ova prošla. Iako je ova isto bila, kao, ok, ali ne svima. Ovaj put želim da nam svima bude odlična, još bolja od ove. Želim vam mir u srcu, mir oko vas: to je najvažnije. A onda i zdravlje i, normalno, puno ljubavi. E, sada: ovaj prvi koncert što ćemo ga održati 8. ožujka, puno vam hvala na povjerenju, je rasprodan, pa ćemo onda 10. ožujka održati još jedan koncert. Sve ostaje isto: za službene udvarače koji žele svoje drage djevojke i žene povesti na koncert i za taj smo nastup pripremili ‘paket muške solidarnosti‘- jeftinije karte. To vam je na Entriju, dakle, ne morate izlaziti iz kuće.

Možete doma gledati Netflix ili negdje prošetati i samo ukucajte palcem na mobitel ili laptop. Ljudi moji, veselim se puno tim koncertima. Nisam stvarno računao da će biti dva, ali to se stvarno dogodilo. Veselim se i vidimo se - poručio je Gibonni, koji je prošlog tjedna objavio videospot za pjesmu "Pijesak nošen vjetrom".

Četvrti je to singl s EP-a "U po‘ ure", a spot je režirao Matko Petrić. I tu pjesmu - kao i brojne njegove skladbe koje su temelji kvalitetne domaće glazbene scene, poput "Tempera", "Činim pravu stvar", "Libar", "Oprosti", "Onako, od oka", "Lažu fotografije", "Udica", "Mirakul", "Posoljeni zrak i razlivena tinta"... moći ćemo čuti na njegovim zagrebačkim koncertima u ožujku, na kojima će Gibonni pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja.

image

Gibonni

CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:43