VATRENE LJEPOTICE

Spremne navijačice: Knoll Doll šutirala muško međunožje, Hana putuje u Katar, a Nives ide u celibat ako pobijedimo...

Hana Hadžiavdagić, Ecija Ivušić, Nives Celzijus i Knoll Doll spremne su za utakmicu protiv Argentine

Hana, Knoll Doll i Nives

 Screenshot Instagram

Cijela Hrvatska s nestrpljenjem iščekuje večerašnji nogometni sraz između reprezentacija Hrvatske i Argentine, a navijački outfiti već su spremni. To dokazuju i poznate dame s domaće scene koje su se na svojim profilima na društvenim mrežama već pohvalile navijačkim outfitima. Oni su, naravno, začinjeni dozom seksepila.

Tako se influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković pohvalila navijačkim outfitom iz zračne luke dr. Franjo Tuđman. "Idemo Vatreni, stiže opet najljepša", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u crvenoj trenirci koja ima crveno-bijele kockice na kapuljači.

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić objavila je fotografiju na kojoj pozira s kockastim šalom oko vrata i bijelom šubarom na glavi, a u snijegu je ispisala Argentina - Hrvatska 1:2. "Pogled u budućnost i moja skromna prognoza za danas", napisala je u opisu objave na Instagramu.

Nives Celzijus objavila je pak video u kojem drži malo mače. "Kod mene obrana uvijek na pravom mjestu. Nego, dajte neko zanimljivo obećanje što ćete uraditi ako postanemo svjetski prvaci? Evo, ja idem u celibat na još godinu dana", napisala je u opisu videa.

Naša najpopularnija navijačica Knoll Doll objavila je video u kojem dva muškarca u različitim dresovima, onima Argentine i Hrvatske, stoje i drže nešto nalik na činele, a ona loptom treba pogoditi onu za koju misli da će pobijediti u utakmici. Međutim, umjesto toga, Knoll Doll pogodila je međunožje muškarca u hrvatskom dresu. Iako je on u tom trenutku vjerojatno vidio sve zvijezde, čini se da bi zvijezde večerašnje utakmice mogli biti Vatreni... Nadamo se da je Ivana u pravu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 07:51