MAKSIMALAN BROJ

Srbi su nam sinoć dali sve što su mogli, a Konstrakta je sve iznenadila simpatičnom gestom

Švicarskoj smo ukupno dali jedan bod i to od publike. Žiri je također Srbiju ‘darivao‘ s tri boda, ali publika je mislila drugačije

Konstrakta čita rezultate glasovanja

 Screenshot X

Srbija je jedina zemlja koja nam je na Eurosongu dala maksimalnih 24 boda, i 12 od publike i 12 od žirija. Hvala, susjedi. Mi smo im uzvratili s 12 bodova od publike, ali tek tri od žirija, jer našem stručnom timu Portugal je sinoć bio najbolji.

Zanimljiv je to dio sveukupne statistike koju možete proučavati OVDJE.

Podsjetimo, srpska pjevačica Konstrakta sve je iznenadila kada je, tijekom čitanja rezultata, izvadila - tabletić.

Inače mi smo jedina zemlja koja je Švicarskoj dala nula bodova od žirija. Također smo jedina zemlja koja je od publike Nemu dala samo jedan bod. Ukrajini je naš žiri dodijelio 7 bodova (završili su treći), a Sloveniji velikih 10, na što su nam oni uzvratili sa, kažu mnogi, ‘tek‘ šesticom. Tu je publika uskočila, Slovenci su nam dali 12 bodova, a naša publika njima 10.

image

Ovo su glasovi za Hrvatsku sinoć

/Eurovision.com

Facebookom se šire brojke od sinoć. Lasagna je, što možda već znate, pokupio 12 bodova iz 9 zemalja, po 10 deset bodova iz 12 zemalja i ukupno 6 osmica. Nule su nam dali žiriji iz Grčke (publika šesticu), Portugal (publika sedmicu), Belgije (publika 8), Španjolske (publika osmicu), San Marina (publika 8) i Norveške (publika dijametralno suprotno- čak 12)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 15:31